Mozaik Showbizz

OBILINOVIĆ PREVRŠIO MJERU

Žorž i dalje brutalno vrijeđa Marinu, hoće li netko zaustaviti ovo zlostavljanje?! 'Odvratno!', 'Jadan li si', nižu se komentari

OBILINOVIĆ PREVRŠIO MJERU

Čini se da je Romano Obilinović odlučio ispucati kompletni arsenal raspoloživog "oružja", uvreda kojima na društvenim mrežama neumorno zasipa svoju donedavnu ljubav života Marinu Raguž.

Ono što je započeo minulog vikenda, upravo je nastavio, njegov Instagram profil gori od objava njihovih zajedničkih fotografija popraćenih nepopravljivo uvrijedljivim porukama.

"Romano ajmo snimit pornić da zaradimo šta, jebote snimaj ga sa sponzorima jeftina glupačo...", "I snimaj pornić sa onima koji te plaćaju...", "Štraco nadrogirana, izlječit će te brzo, da ikog voliš čovik bi bija sritan..." - samo su neke u moru poruka koje Žorž iz sata u sat objavljuje.
 

 

I snimaj pornic sa onim koji te placaju usrana picko prodana

Objavu dijeli Romano Obilinović (@romano_obilinovic)

 

 

Aaaahhhaaaa ova se udara ko da ima kasko amigo

Objavu dijeli Romano Obilinović (@romano_obilinovic)


I koliko god ima onih koje ovakav vid obračuna s bivšom ljubavi veseli i zabavlja, sve više se uključuju i drugi, koji Obilinoviću pokušavaju dati do znanja da je stvarno pretjerao.

"Sad ju toliko pljuješ, a dok si bio s njom, bilo ti je dobro... odvratno!!!" - navodi jedna pratiteljica.

"Jadan li si. Bilo mi te je žao u BB, sad još više" - slaže se druga.

 

 

Romano ajmo snimit pornic da zaradimo sta jebote snimaj ga sa sponzorima jeftina glupaco

Objavu dijeli Romano Obilinović (@romano_obilinovic)

 

 

Straco nadrogirana izljecit ce te brzo da ikog volis covik bi bia sritan raspala jeftina straca

Objavu dijeli Romano Obilinović (@romano_obilinovic)

Jer, koliko god Žorža javnost voljela, a uvjerili smo se milijun puta da, bez obzira na sve, uživa velike simpatije i koliko god puta brojne nasmijao svojim neupitnim humorom, toliko je ovaj put "izgubija busulu".

Dobronamjerni ga pokušavaju i "narodski resetirati", pa ga jedan "amigo" savjetuje:

"Ima žena milion. Ja razumin da si je volia, ali ako ti je štraca i sponzoruša, onda zaboraviš, kreneš dalje. Nađeš Dalmatinku, jednu ženu na mistu koja voli čovika zbog čovika, ne zbog para. Jebeš televiziju, rijalitije i sve amigo..." 

 

 

 

 

 

Naslovnica Showbizz