Mozaik Showbizz

Ma je li moguće?

'Za dan u bijelome... Za zauvijek! Još malo...': obukla je vjenčanicu, ma vodi li to Grašo Danijelu konačno pred oltar?

Ma je li moguće?

Najfriškija objava Danijele Martinović izazvala je veliku pozornost svojih fanova na Instagramu. Naime, na crno-bijeloj fotografiji nasmijana splitska pjevačica pozira u bijeloj svečanoj haljini koja poprilično nalikuje vjenčanici.

- Za ono naše... Za dan u bijelome... Za zauvijek! Još malo... I spremni smo! - napisala je lijepa Danijela uz objavu, a čestitke u komentarima su odmah počele prštati.

Poručuje li to da će uskoro s dugogodišnjim zaručnikom Petrom Grašom napokon stupiti pred oltar ili je pak riječ o nekakvoj kampanji za modnu kuću Arileo koju je tagirala u objavi, preostaje nam tek vidjeti.

Iako se poznati par prije nekoliko mjeseci izjasnio da nema u planu uploviti u bračnu luku, pirtisak fanova i medija nije popuštao, pa su u prosincu izjavili da ne isključuju ipak tu mogućnost.

- A nama je to odavno dosadilo, očito medijima nije! Tako da svako malo mi nešto pro forme, da ispadnemo pristojni, kažemo. Danas ako pitate možda ćemo da, a možda ćemo ne - rekli su tada Petar i Danijela za In Magazin.

Kako god da bilo, moramo priznati, bijelo joj baš lijepo pristaje...

Naslovnica Showbizz