Mozaik Showbizz

Osvojio 50 humanitarnih tisuća: Željko Kerum nije zaboravio stihove, ali je pravila (VIDEO)

Željko Kerum pokazao je da ne zaboravlja, barem ne stihove - pjevajući u emisiji Ne zaboravi stihove skupio je 50 tisuća kuna pomoći za teško bolesnu djevojčicu Anamariju i  njenu majku Danijelu Conjar Lizačić, koje su nastup splitskog poduzetnika pratile uživo, u studiju Nove TV.

Pravila emisije zbog Keruma su ponešto izmijenjena: on je za svoje pogađanje - plaćao. Naime, točno otpjevani stihovi nisu mu novce donosili, nego odnosili - na račun bolesne djevojčice.

Osim toga, u jednom je trenutku nehotice prekršio pravila showa i zapjevao s džokerima bez da je to prethodno najavio. Igor Mešin ga je prekorio zbog kršenja pravila, no zatim je primijetio:

- Tko plaća, određuje pravila.

splitskom poduzetniku u pogađanju stihova pomagao je Pavle Bubalo, osebujni natjecatelj iz prve sezone showa, a kao džokeri poslužili su mu Peco iz klape Iskon i Splićanin Sandro. Raspjevani četverac Mešin je u šali prozvao "klapa Kerum". Prilikom pjevanja Garavuše, s njima je zapjevala i Anamarija. 

t.s.

Repertoar

Osim Garavuše, pjevao je Oliverovoe Galeba i Cvit Mediretana, hit Doris Dragović Željo moja, poskočicu grupe Neki to vole vruće Ko vrući bojler te  naslovnu špicu iz serije Naše malo misto

Naslovnica Showbizz
Page 1 of 4FirstPrevious[1]234Last