Mozaik Showbizz

DING DONG

Udaje se Ella Dvornik: Željela sam na Kanare, ali Charles hoće pirovati u Hrvatskoj!

DING DONG

Udajem se u kolovozu - kazala je Ella Dvornik za story.hr.

- Vjenčanje planiramo za osmi mjesec, ali poznavajući sebe i Charlesa ljudi će doći, a vjenčanja neće biti. Voljela bih da vjenčanje bude u Hrvatskoj. Nedavno sam zamolila Charlesa da sada kada otputujemo na Karibe na njegov 40. rođendan da se tamo vjenčamo bez ikoga, ali on to ne želi. Želi da njegova mama vidi naše vjenčanje - kazala je Ella.

Nadodala je i kako bi voljela imati djecu, no ne bi voljela roditi.

- Želim da se moja djeca ugledaju na mene i da budu ponosna na moj rad. Želim da mogu reći moja mama je bila zakon, ona je radila i odgajala nas. To ne znači da imam nešto protiv moje mame, ali jednostavno nisam tip koji će sjediti doma, kuhati i čistiti. Za godinu ili dvije ću razmišljati o djeci - priznala je Ella koja se osvrnula ne nedavne medijske natpise kako u svom domu pred zaručnikom pleše oko šipke.

- Svi su se šokirali, ali ja sam plesala za svog zaručnika. Plesala sam za muškarca koji mi je stavio prsten na ruku i za kojeg ću se udati. Nisam plesala u nekom klubu ili u krilu nepoznatom muškarcu - poručila je na kraju iskrena Ella.

Inače, Ella Dvornik otkrila je da se na duži period vratila u Hrvatsku, gdje održava predavanja o svom poslu i na kojima mladima želi prenijeti poruku da ostanu vjerni sebi i da će tako uspjeti. 

Naslovnica Showbizz