Mozaik Showbizz

Ljubav je na selu

Je li pao prvi seks u Ljubav je na selu? 'Putin dobra srca' se vratio u show i krenuo u akciju u bazenu

Ljubav je na selu

U prošloj epizodi dokumentarne sapunice RTL-a, 'Ljubav je na selu' farmeri su napokon upoznali djevojke koje su im poslale pisma, a večeras je došao red i na farmericu Sandru Blažinu i farmera Stanka Rajčića, kojeg zbog kombinacije brkova i internetske pismenosti nazivaju modernim 'Žigom', da upoznaju svoje momke i dame.

Sandru su redom iznenadili svi dečki, obasipajući je darovima, a jedan od njih joj je čak priznao da se već u nju zaljubio pa je lijepa crnka zaključila da ga je očito očarala. No zato joj je jedan odmah 'stao na žulj'. 'Jesi li zbario koju curu u busu?', upitala ga je Sandra. 'To je bio poljubac, ona je mene poljubila', rekao je kandidat te dodao da je djevojci iz autobusa uzvratio poljubac – u usta!

Sandra nije bila zadovoljna njegovim odgovorom iako joj je pokušao objasniti da s tom djevojkom ne misli ništa. I idući momak razočarao je Sandru. 'Ti si jedna zločestoća, kao imaš tremu, a očijukaš s drugim djevojkama!', rekla mu je Sandra, dok se on pokušao izvući iz situacije rekavši da je to bilo 'čisto ljudsko i prijateljsko očijukanje te da nema ništa zlobno u tome'.

Sandru je to nasmijalo pa je rekla da će mu oprostiti jer joj se svidjela njegova frizura, a kada joj je pokušao repati pjesmu iz glave, potjerala ga je i rekla da će ga koprivama izmlatiti ako još bude gledao druge djevojke.

I Stanko Rajčić upoznao je svoje dame od kojih je jedna četrnaesto dijete u obitelji, a druga je odmah zaključila da su se 'kliknuli'. Jedna je, pak, preuzela Stankovu ulogu i ispitala ga pregršt pitanja, da bi mu na kraju i zapjevala!

Došao je red da se farmeri odluče koga vode sa sobom na farmu, a koga puštaju kući. Mario Brajković upitao je jednu od kandidatkinja je li istina da je koketirala sa Sandrinim kandidatima, što je ona zanijekala, a druga mu se djevojka morala pravdati da ne želi otići iz emisije jer su ostale konkurentice proširile trač da joj se kod Maria ne sviđa. Nakon što je odlučio koje djevojke ne idu dalje, red je došao na Dina Blažinu koji je tri djevojke poslao kući, a Dražen Božić iznenadio je sve odlukom da s Dinove farme pozove kandidatkinju Vesnu, koju je ovaj izbacio. No Vesna se zahvalila na pozivu i odbila Dražena! 'Bog ima bolji plan za mene!', zaključila je Vesna.

Stanku Rajčiću se, kako je rekao, paralo srce dok je izgovarao imena dama koje ne idu dalje, baš kao i Sandri koja nije imala lagan zadatak pa su se momci zapitali jesu li možda krivi poklon poklonili, a i ozbiljno su shvatili susret s njom jer su se namjeravali ženiti. Na kraju Sandra nije mogla odlučiti kojeg će trećeg momka poslati kući pa je zamolila Marijanu da je pusti da odluči do sutra. 'Nisam im mogla naći manu jer je premalo bilo vremena pa bih rado da do sutra donesem odluku', kazala je Sandra, a Marijana joj je udovoljila želji budući da je jedina farmerica u emisiji.

Denis Penić je pak potpuno šokirao svoje kandidatkinje. 'Naime, ja sam odustao od sudjelovanja u emisiji jer sam našao svoju bolju polovicu, ali ne u emisiji', rekao je Denis dodajući da mu je žao što ih je razočarao.

No Marijana se dosjetila farmera Alojza Kanceljaka koji nije dobio toliko pisama da bi prošao dalje, ali ga je telefonski pozvala da dođe u emisiju, na što je on pristao! Došlo je vrijeme za tulum, a Marijana je predstavila Alojza i otkrila mu da nastavlja u emisiji tražiti srodnu dušu.

'Kad mi je Marijana rekla da sam prošao, to mi je bio najbolji trenutak u životu!', kazao je 'Putin dobra srca' kako su ga od milja prozvali.  Alojzove djevojke stići će na njegovu farmu, no budući da su na tulumu ostale i Denisove djevojke, Alojzu se svidjela Anja s kojom je, čini se, imao i intiman odnos! 'Tko prizna, pola mu se prašta', kazala je Anja kada ih je Marijana dovela pred svršen čin da priznaju što se to dogodilo za vrijeme tuluma.

Idući dan Marijana je obznanila svima da se moraju iskazati u seoskim poslovima pa su djevojke morale pokazati koliko su spretne s balama sijena, baš kao i Sandrini momci koji su se bacili u guljenje povrća. Svi zadaci računaju se i mjere te odlučuju koga će na kraju farmeri ostaviti na svojim farmama i dati im šansu da ih bolje upoznaju.

Što sve treba podnijeti za malo ljubavi te tko će u tome biti najbolji, gledatelji će saznati idući ponedjeljak u 21.10 sati u novoj epizodi 'Ljubav je na selu', na RTL-u.

Naslovnica Showbizz