Mozaik Showbizz

Događaj sezone

Glamurozno vjenčanje jednog od najbogatijih Hrvata, Davora Lukšića s talijanskim modelom Cristel Carrisi

Događaj sezone

Čitav povijesni centar talijanskog gradića Leccea bio je u bijelome jer se ondje održalo jedno od najočekivanijih vjenčanja sezone – ono između Cristel Carrisi i poduzetnika Davora Lukšića, piše Jutarnji list.

Nakon četiri godine ljubavi, Cristel i Davor su izmijenili bračne zavjete čemu je prisustvovalo oko 500 uzvanika. Mladenka je u društvu svojih slavnih roditelja, Romine Power i Ala Bana, stigla u baroknu crkvu Svetog Mateja u prekrasnoj bijeloj čipkastoj vjenčanici s otvorenim leđima te dugačkim velom, dok je mladoženja bio vrlo elegantan u tamnom odijelu i baršunastim mokasinama, prenose talijanski mediji.

 

A photo posted by Cira Lombardo (@ciralombardoevents) on  

U uskim uličicama pitoresknog gradića okupilo se mnoštvo ljudi koji su željeli vidjeti i fotografirati sretni par, a među gostima našli su se i mladenkine sestre Romina mlađa, Brigitta, mala Jasmine i Mara Veiner, zatim modna blogerica Chiara Nastii još mnoge osobe iz javnog života.

 

Evviva gli sposi....❤️felicità a Cristel & Davor

A photo posted by Mara Venier (@mara_venier) on

Nakon obreda u crkvi, svadbena se povorka uputila prema farmi La Mea u Cellinu San Marco gdje su se pogostili biranim mesnim i ribljim delicijama. Zanimljivo, umjesto da mladencima nešto poklone, svi su uzvanici zamoljeni da daju prilog organizaciji za zaštitu mora.

 

 

Naslovnica Showbizz