Mozaik Showbizz

Manje je više

Na more u starom 'jugiću': Ella Dvornik raznježila fanove sjećanjem na praznike s tatom Dinom

Manje je više

Ella Dvornik osvojila je fanove statusom u kojem se pomalo nostalgično prisjetila vremena iz djetinjstva u devedesetima, kada smo bili manje 'tehnološki potkovani', što je imalo svojih draži.

- Sjećam se kad sam prije s mamom i tatom u 'Jugiću' išla u Austriju ili Italiju na skijanje, kako su s onim papirnatim mapama navigirali i derali se jedan na drugog, već bi se u Sloveniji pokretala rastava braka. A kad smo išli na more nismo imali ni klimu, ni autocestu, nego smo se po staroj cesti igrali pretjecanja s kamionima. I nije bilo 'Montane' na benzinskim pumpama, nego su se doma sendviči radili. Sve brojeve telefona sam znala napamet i tko je u kojoj ulici i na kojem broju živio – napisala je Ella, istaknuvši kako su se stvari značajno promijenile.

- Sad se bez Google karti izgubiš u centru grada. Kad nekog priupitaš za ulicu, ljudi vade mobitel; ako nema klime, ne ulazi se u auto, a po staroj cesti nema više onih bakica što su sir prodavale. Ne znam ni svoj broj mobitela i koliko god puta otišla kod prijateljice u stan, uvijek zaboravim na kojem je katu. Hvatam Pokemone po gradu, a čak ni s mapom ne znam gdje je koji – zaključila je Ella, prikupivši ovim statusom preko 20 tisuća lajkova.

U komentarima fanovi su se i sami prisjetili najboljeg iz djetinjstva, a favoriti su svakako bili što su se dogovori poštivali jer nisi mogao poslati poruku da kasniš, a i do simpatije je bilo teže doći bez profila na Facebooku.

Naslovnica Showbizz