Mozaik Showbizz

CMC festival

Pjesma, zabava i oskudni outfit: guza Maje Šuput, izvijanje Nives Celzijus i 'pijanstvo' Lidije Bačić

CMC festival

U subotu navečer je u Vodicama održan Revijalni festival domaće i zabavne glazbe, CMC festival Vodice 2016.
Nastupila su gotovo sva imena zabavne glazbe, među kojima su bili i Maja Šuput, Lidija Bačić, Danijela Martinović, Neda Ukraden, Lana Jurčević, Dražen Zečić, Tonči Huljić i mnogi drugi.

Usprkos najavama, Celzijus ipak nije pošlo za rukom s dizalice vatrogasnog vozila pozdraviti publiku na vodičkoj rivi je to tehnički to nije bilo moguće izvesti zbog tijesnog platoa oko pozornice. Vatrogasci su tek dopratili Nives do bine na kojoj je ipak izazovno predstavila svoj hit "Mamurluk".

Šuput se odlučila na gologuzo samba izdanje, a u oskudnom odabiru outfita nije zaostajala ni Lidija Bačić koja je izvela pjesmu "Od ljubavi pijana". Ukraden je, pak, nastupila uz pratnju beakdance skupine, a Jurčević se za pozornost izborila "baywatch" koreografijom koju je zaokružila izrežirana javna prosidba jedne od članica njene plesne skupine.

Dok su se pjevačice u revijalnoj večeri nadmetale izazovnim stajlinzima, njihove su muške kolege poput Dražena Zečića, Ivana Zaka, Mladena Grdovića i Jasmina Stavrosa su odmjeravale pak snage na ljestvici top zabavljača.

Naslovnica Showbizz