Mozaik Showbizz

CMC festival

Izazovna Nives Celzijus treba pomoć vatrogasaca

CMC festival

"Di je bila najveća zabava večeras u Vodicama. Da čujem aplauz", ruknuo je u mikrofon Jasmin Stavros zaradivši u više navrata pljesak uzvanika u restoranu "Šimun", ali i brojnih Vodičana pred njegovim ulazom, koje je u petak navečer zabavljao uz pratnju sastava Barabe.

Nives Celzijus, Jasmin Stavros i Barabe bili su domaćini tradicionalnog druženja njihovih prijatelja i kolega uoči večerašnjeg početka CMC festivala na kojemu se bujna pjevačica tijekom nastupa planira 'provozati' u vatrogasnoj dizalici u maniri Lepe Brene – najveća zvijezda bivše Jugoslavije isto je učinila prije nekoliko desetljeća na svom stadionskom koncertu u Bukureštu.

Jedan od kraljeva zabave u Hrvata, popularni Staki, Nives je sinoć ipak uspio ukrasti pozornost medija i vodičkih šetača otpjevavši nekih desetak puta "još jednu za kraj", a pjevačica to namjerava napraviti večeras uz pomoć vatrogasaca, koji će joj pomoći da njezina izvedba pjesme "Mamurluk", srpskog skladatelja Dušana Bačića, inače potpisnika hitova Severine, Jelene Rozge, Nede Ukraden, Ivana Zaka, Jasmina Stavrosa... ostane upamćena.

Nives je Bačića ugostila i u Vodicama u kojima je posljednjih nekoliko godina svoje izvedbe na CMC festivalu nastojala učiniti što atraktivnijima, pa je tako do pozornice stizala na magarcu, na binu dovodila cijelo folklorno društvo, a lani se potpomogla i pirotehnikom.

Na generalnoj probi večerašnjeg nastupa s vatrogascima iz Vodica, Nives iskušala kako će izgledati izvedba na 30 metara visokom kranu, no detalje je ipak odlučila ostaviti u tajnosti da iznenadi večerašnje posjetitelje festivala. Uz fotografije, pogledajte i video ove probe.

Naslovnica Showbizz