Mozaik Showbizz

MTV MOVIE AWARDS

'Star Wars' film je godine, ali su Kendall i Gigi svu pažnju odnijele

MTV MOVIE AWARDS
Jennerica u seksi haljini s potpisom Balmaina i Gigi Hadid u odijelu Versace pobrale su brojne komplimente, a uz bok im je bila i hollywoodska diva Charlize Theron

Ovogodišnja dodjela nagrada MTV Movie Awards, koju su vodili glumci Kevin Hart i Dwayne “The Rock” Johnson, prošla je u znaku "Star Warsa", kojemu su pripale najvažnije nagrade. Posljednji nastavak filmskog serijala "Star Wars: Episode VII: The Force Awakens" proglašen je tako filmom godine, a pripala mu je i nagrada za najboljeg zlikovca koja je otišla u ruke Adama Drivera, dok je glumica Daisy Ridley pobijedila u kategoriji za najbolju prvu filmsku ulogu.

"Kokice" za najbolju žensku ulogu dobila je pak Charlize Theron ("Mad Max: Fury Road"), dok je u muškoj kategoriji slavio Leonardo DiCaprio za ulogu u filmskom hitu "The Revenant". Melissa McCarthy, koju trenutačno možemo gledati u komediji "Boss", doma je otišla s nagradom Comedic Genius Award za nenadmašan doprinos svijetu komedije na filmu i televiziji, dok je Willu Smithu pripala nagrada MTV Generation Award, koja se dodjeljuje glumcima za njihov izuzetan doprinos filmskoj industriji i za godine zabavljanja MTV publike.

Reynolds se najbolje borio

Ryan Reynolds dobio je "Kokice" za najbolju borbu u filmu "Deadpool" (Deadpool vs. Ajax), kao i nagradu za najbolju ulogu u komediji, najbolji poljubac publici su priuštili Rebel Wilson i Adam DeVine u filmu "Pitch Perfect 2", najbolju akcijsku ulogu imao je Chris Pratt ("Jurassic World"), a najbolji junak(inja) je Jennifer Lawrence ("The Hunger Games: Mockingjay-Part 2").

Ništa manje pažnje nisu dobile ni druge zvijezde koje su tu večer bile tek gosti. Supermodeli Kendall Jenner, koja se pojavila u seksi haljini s potpisom Balmaina, i Gigi Hadid u odijelu iz kuće Versace, plijenili su zapravo najviše medijske pažnje te su ih mnogi proglasili najbolje odjevenima, a uz bok im je bila i hollywoodska diva Charlize Theron, koja se odlučila za izazovnu crnu kreaciju Alexandera McQueena, te Cara Delevingne u Balmain kombinezonu.

 

 

 

 

 

 

 

Naslovnica Showbizz