Mozaik Showbizz

koncert u splitu

Massimo najavio spektakl na Gripama: Publika mi se više neće gurati u maloj dvorani

koncert u splitu

Nakon čak triju skorašnjih koncerata u zagrebačkom "Lisinskom", na kojima će se Massimu Saviću i njegovu bendu pridružiti i Zagrebački solisti, te valentinovskog gostovanja u beogradskom Sava centru, popularni glazbenik pjevat će Splićanima 8. ožujka, na Dan žena. Ovaj put u velikoj dvorani na Gripama, jer nije htio ponoviti grešku staru dvije godine, kada je mala košarkaška dvorana SC Gripe bila pretijesna za sve njegove poklonike.

– Imao sam tada osjećaj kao da smo divovi u porculanskom dućanu. Možda je malo bina bila prevelika za taj prostor, možda smo tada i previše htjeli pokazati nakon ondašnjeg koncerta u velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Prvi i osnovni razlog zašto smo tada išli u malu dvoranu jest činjenica što mislim da ja nisam masovni proizvod.

Glazba mi jednostavno nije takva i trebalo me dugo uvjeravati da ja mogu u velike prostore. Možda smo pretprošle godine trebali svirati i u većem prostoru, možda i Spaladiumu, jer mi je bilo jako žao ljudi koji nisu uspjeli ući. Ali, sada je sve lakše... Evo, sad idemo u velike Gripe kako ne bismo poletjeli visoko, pa pali prenisko. Ako ikada budem radio Spaladium Arenu ona će u morati biti puna – kaže pjevač koji splitskoj publici priprema repertoar satkan od vrhunskih izvedbi starih i novih hitova poput singla "1 dan ljubavi" s istoimenog albuma, koji je obilježio prošlu godinu.

Pjesma je provela najveći broj tjedana na broju 1 nacionalne top liste radijskih singlova HR top 40, a sam Massimo je i sveukupno najuspješniji izvođač u protekloj godini s čak tri singla među 40 najuspješnijih. Dobrog vjetra u leđa mu, uoči skorašnjih velikih nastupa, ne nedostaje, pa se naslanjanje na popularne koncertne datume nikako ne može pripisati Massimovu "šlepanju".

Ulaznice za splitski koncert moguće je nabaviti i preko sustava Croatia-Tickets (www.croatia-tickets.com). Koštaju 100 kuna, dok one za VIP sektor, uz DVD na poklon, stoje 150 kuna.
 
MIRELA GORETA

 

 

 

 

 

Naslovnica Showbizz