Mozaik Showbizz

zlatni glas

Đana Smajo oduševila žiri showa "Zvjezdice"; Maestro Šljivac: Klanjam se tvom talentu

zlatni glas
Dvanaestogodišnja djevojčica iz Splita Đana Smajo oduševila je žiri showa "Zvjezdice" svojom izvedbom pjesme "Jutro“ Jelene Tomašević, a njezina sjajna izvedba je uspjela rasplakati Alku Vuicu!

"Đana, vidjela sam sve. Kad imam tremu tresu mi se ruke, ali glas me ne napušta. Prenijela si prekrasnu emociju, to je najvažnije kad si na pozornici i kad pjevaš, ta sposobnost da preneseš emociju glasom.

Ne znam više što da ti kažem“, kazala je u suzama Alka, a Zdravko dodao da ga je ostavila bez teksta.

"Klanjam se tvom talentu“, dodao je maestro.

Luka: Ovo je bio eurovizijski nastup

"Ovo je bilo jako moćno i veliko, fantastično pjevaš. Tako lijepu emociju si dala, opet sam otputovao, nisam bio u studiju“, kazao je Luka i zaključio da je ovo bio "eurovizijski nastup“.

Đana ima već mnogo iskustva u javnim nastupima, a osim što pjeva, svira klavijature. Pohađa glazbenu školu i dio je plesne skupine u Splitu, a uči i engleski i francuski. Želja joj je postati profesionalna glazbenica.

"Iz Splita si? Pa što vi radite dolje, samo pjevate?! Zato vam i je kava pet maraka kad samo pjevate“ - našalio se Enis, a Vanna zaključila: "Ja mislim da smo upravo odgledali nastup u kojem je natjecateljica pokazala najviše uživanja na pozornici bez ikakve zadrške“.

U emisiji koju će pratitelji showa imati prilike vidjeti večeras nastupit će i Ananda Đuranović, Nina Abramović Dimec, Karla Komlen, Ivan Crljen, Ida Geto, Alma Malus, Lovro Ivić, Lea Tušak, Antea Kavelj, Korina Čubrić, Rina Pilepić, Ante Brtičević, Vanesa Vidaković Natrlin, Nika Poslek.

Posljednjih petero, na žalost, nije prošlo u daljnje natjecanje koje se nastavlja sljedeće subote u 20 sati na RTL-u, kada će se posljednja grupa od petnaestero kandidata natjecati za prolaz među najbolje.

PSD, VIDEO: YOUTUBE

Naslovnica Showbizz