Mozaik Showbizz

KONAČNO ZAJEDNO

Minea guštala pjevajući 'Bilu boju' sa svojim 'alter egom' Jolom

KONAČNO ZAJEDNO
Dvadeset godina na sceni Minea je proslavila izdavanjem best off albuma, kojeg je promovirala koncertom uživo na Narodnom radiju.

Najveće iznenađenje dogodilo se kad se na vratima pojavio Jole, kojeg je Minea izvrsno imitirala u prošloj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato".

"Dogovaramo već dugo da nešto napravimo zajedno, a možda nam se uskoro i dogodi taj dugoočekivani duet" - rekla je Minea, koja je po prvi put zapjevala zajedno sa svojim "alter egom" hit 'Nosi mi se bijela boja'.

Tata je rasplakao

Jole je Minei, koja je prošli tjedan slavila rođendan, zapjevao rođendansku čestitku, a Giuliano joj je poručio da će joj za poklon kupiti mobitel, kako bi mu se češće javljala na telefon.

"Od showa smo postale nerazdvojne, a sad čak zajedno i kuhamo" - otkrila je glumica Jasna Palić Picukarić o prijateljstvu koje je nastalo tijekom snimanja showa. Ivana Marić opisala je Mineu kao nekog tko lako ostavlja dojam da ste prijatelji cijeli život.

Mineu je došao podržati i tim televizijske emisije "Radna akcija",  te cijela obitelj Volić, kojoj se preuredila kuća. Večer ispunjenu emocijama završio je tata Darko, koji je rekao da je dobio kćer kakvu je oduvijek želio, a te su riječi Minei
izmamile suze na oči.

PSD, VIDEO: YOUTUBE


Naslovnica Showbizz