Mozaik Showbizz

'FARMA' U RITMU MALIGANA

Anamarija zavirila dublje u čašicu, Ivan poludio: Počela je sastanak pijana, blebeće, ne poštuje nas...

'FARMA' U RITMU MALIGANA
Iako je Anamarija čvrsto odlučila kazniti farmere i sa Sajma se vratiti praznih ruku, ipak se uspjela smekšati. Dapače, osim osnovnih namirnica kao što su brašno, sol i šećer, Anamarija, Roman i Anna donijeli su mnoštvo stvari.

"Moj Sajam je prošao najbolje dosad! Roman, Anna i ja smo prodali, utržili najbolje!“ zaključila je zadovoljno Gazdarica Anamarija.

Ona se na Sajmu dobro zabavila uz ples i pjesmu tamburaša, a omakla joj se i koja čašica više vina.

Zato je sastanak započela vrlo prpošno, što se nije svidjelo Ivanu, dok su se ostali farmeri smijali njezinim forama.

Upozorio je da se uozbilji, no nakon što ga Anamarija nije poslušala, Ivan je ljutito napustio sastanak i otišao na
jezero pecati.

Kad ovo vidim, ja se ježim!

"Gazdarica je počela sastanak i vidno je pijana, počela je nešto blebetati lijevo desno, nije se uopće prebacila na posao. Međutim, ono što je meni uistinu zasmetalo je njen pristup i ispada kao da nema ni malo poštovanja prema farmerima“ - komentirao je Ivan.

No, ubrzo nakon njega i Blaženki su popustile kočnice. Anamarija joj je željela sugerirati da ne bude živčana, no započela je svađa nakon koje je i Blaženka napustila sastanak."Svi mi imamo granice, ali počela je izvoditi neke scene, daj obavi to što trebaš. I ja i Ivan koji nastojimo izbjeći te neke ekscese, uspjela je upravo nama izvući živce. Prvo je Ivan otišao van, onda sam ja otišla van. U normalnim uvjetima da me ovako netko isprovocira, mislim da ne bi imao čarapa! „Divim se svojoj djeci, jer kad ovo vidim ja se ježim!" - izjavila je Blaženka.

PSD, FOTO: NOVA TV


Naslovnica Showbizz