Mozaik Showbizz

'KUD PUKLO DA PUKLO'

Monika Mihajlović: U Oštrovac stižem kao Tina, iskompleksirana maćehom Playboyjevom zečicom...

'KUD PUKLO DA PUKLO'

Uz Moniku kao Tinu, u seriju ulazi 11-godišnja Katja Rožmarić, koja glumi njenu mlađu sestru Saru

Ekipi serije 'Kud puklo da puklo' u drugoj sezoni pridružili su se novi, osebujni likovi. Darija Žeravicu, kojega tumači Vladimir Posavec Tušek i njegovu mladu ženu iz drugog braka Mirandu, koju igra Jelena Perčin, gledatelji su već imali priliku upoznati, a ovog petka u Oštrovac stižu i Darijeve kćeri koje ima s bivšom ženom Suzanom, koju utjelovljuje Sandra Lončarić Tankosić.

Mladu zagrebačku glumicu Moniku Mihajlović, apsolventicu glume i lutkarstva na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, gledatelji će imati priliku pratiti kao lik starije Darijeve i Suzanine kćeri Tine, mlade buntovne djevojke, koja nije još
sigurna što bi sa sobom u životu.

Kod oca na preodgoju

Razvod roditelja joj je teško pao jer je uhvatio u pubertetskim godinama i s tim se još nije pomirila zato čini sve da roditeljima zagorča život. Međutim, taj njen prkos i inat samo je maska ispod koje se krije tužna djevojka. Upisala je fakultet na koji su je roditelji nagovorili, ali cijelu godinu nije uopće odlazila i kad je pala godinu, majci Suzani je pukao film pa je poslala ocu na preodgoj. A otac, iz nekog razloga, privremeno živi u Oštrovcu.

"Uloga Tine mi je jako prirasla srcu. Ona je dosta nesređena, djetinjasta, ali je zapravo jako dobra osoba i apsolutno pronalazim opravdanje i za neke njezine krive postupke" - komentirala je Monika za svoj lik.

"Tina je pametna djevojka, nju  se ne može baš preveslati. Ima mali kompleks od mlađe sestre, koju u obitelji doživljavaju kao Einsteina, a i od mame i maćehe, koje izgledaju kao playboyeve zečice" - pojasnila je Monika Mihajlović svoju ulogu, u koju se očito sasvim uživjela.

Tina će društvo naći u Damiru i Josipu. No kada joj Dario zabrani to druženje, malo zbog sela, a malo i zbog straha da se ne petlja sa muškarcima, Tina će iz prkosa izvoditi cirkus...

PSD, FOTO: NOVA TV
Naslovnica Showbizz