Mozaik Showbizz

NAJGORE ISKUSTVO

Maja Šuput: Frajer je uperio pištolj u mene! Ja sam pobjegla, a bend je nastavio svirati...

NAJGORE ISKUSTVO

Maja kaže da kod sebe ne voli 'što nije zaljubljiva'

"Svatko u životu mora upoznati jednu Maju Šuput, da vidi što je to ludilo!" - rekao je Saša Lozar o svojoj kolegici iz showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Ivan Šarić je doskočio da je ona "žena-mašina" i da mu nije jasno kako joj to uspijeva.

Društvo iz popularnog showa je podržalo svoju kolegicu u "Glazbenom showu Dalibora Petka" na Narodnom radiju, gdje je Maja promovirala svoju novu pjesmu "Lopove".

"Ovo je bilo nešto najteže u mom životu. Nisam spavala četiri mjeseca! S emisije sam jurila na gaže. Glas ne mogu povratiti da ponovno zvučim kao žena!" - priznala je Maja, koja planira zasluženi godišnji odmor.

Odmor, Ibiza i društvo

"Odmor, Ibiza i društvo" - tako je Maja opisala svoj idealni način opuštanja. Osim nove pjesme, Maja je promovirala i majice koje je sama osmislila. Uz njen potpis i sliku piše 'I partied with Maja', a majice će se moći kupiti isključivo na njenim koncertima."Da danas mogu ukrasti neku stvar iz dućana, bile bi to cipele, a kao klinka sam krala sprejeve u boji za kosu. Došla bih prodavačici s praznom bocom i pitala imaju li baš takvu.

Kad bi mi rekli da pogledam, uzela bih novu bocu, a staru ostavila" - priznala je Maja, koja bi pjesmu najradije ukrala Zdravku Čoliću, a frajer čiju bi bravu najradije obila i zavukla mu se u krevet bio bi Robin Thicke.

Voli šarati, baš za mene!

"Čovjek je slobodan i voli šarati, baš za mene" - smijala se Maja, koja će Robina utjeloviti upravo u ovotjednoj emisiji TLZP.

"Tri osobine koje ne volim kod sebe su: brzopletost, obavljanje kućanskih poslova i to što nisam zaljubljiva" - otkrila je vrckava pjevačica.

Upitana da se prisjet najgoreg iskustva s koncerta, Maja je ispričala:

"Frajer je uperio pištolj u mene. Ja sam pobjegla, a band je ostao svirati..."

PSD, VIDEO: YOUTUBE


Naslovnica Showbizz