Mozaik Showbizz

izgubila živce

Sutkinja Severinu izbacila iz sudnice

izgubila živce
Severina je na jučerašnjem ročištu u zagrebačkoj Palači pravde, gdje je došla jer ju je tužio bivši partner Milan Popović, toliko izgubila živce da ju je sutkinja izbacila iz sudnice, piše Večernji list.

Popović  ju je tužio jer je njihovog trogodišnjeg sina Aleksandra upisala u vrtić bez prethodne konzultacije s njim. Seve je za sina odabrala privatni vrtić na Kaptolu, u svog stana. 24 sata pišu da vrtić mjesečno stoji 3000 kuna i da je opremljen bazenom, parkom i slanom sobom te da djeca u njemu uče engleski.

Dijete trenutno ne ide u vrtić jer još nije donesena sudska odluka koja bi mu to omogućila, a Severina se, pišu 24 sata, zbog toga naljutila na sutkinju Veru Nikić. Kako doznaju 24 sata, pjevačica prvo nije htjela odgovarati na njezina pitanja, a potom se s njom počela i svađati. Sutkinja Nikić ju je nekoliko puta upozorila da se smiri i počne primjereno ponašati, a kad se Severina oglušila na to, sutkinja ju je izbacila.

24 sata pišu kako se to dogodilo četrdesetak minuta nakon početka suđenja i da je ročište uskoro završilo. Milan je Severini, navodno, prijetio da će joj oduzeti sina.

Pjevačica je kraj suđenja dočekala u ureda u kojem su sudske savjetnice, a i zgradu je napustila tek pošto se uvjerila da je Milan otišao. Očito nije imala živaca za još jedan susret.

PSD, FOTO: BRUNO KONJEVIĆ / CROPIXNaslovnica Showbizz
Page 1 of 3FirstPrevious[1]23Last