Mozaik Showbizz

'realityja' ko u priči

Nova sezona 'Farme' kreće u Švedskoj, Bugarskoj, Hrvatskoj: naši farmeri čekaju 6. rujna ko - zapete puške...

'realityja' ko u priči

Show će voditi atraktivna Mia Kovačić, a farmerima mentorirati Joža, kojeg gledatelji pamte iz ranijih sezona

Reality show Farma, koji je premijerno emitiran 2001. godine, vraća se na Novu TV 6. rujna. Kako se saznaje iz produkcije showa, 14 natjecatelja spremno će ući na seosko imanje, na kojem će svojim trudom i upornošću dobiti priliku osvojiti vrijednu nagradu - novčani iznos do pola milijuna kuna.

Život na farmi trajat će tri mjeseca, od farmera se očekuje da budu spremni izdržati duže vrijeme bez mobitela, računala, da budu dovoljno hrabri da rade i žive na farmi udaljenoj od civilizacije i budu spremni prihvatiti sve izazove koji će ih dočekati na osamljenom seoskom imanju.

U tome će im svojim savjetima pomoći "farmer mentor" Joža. Joža Tučkorić i sam je vlasnik farme, te ima bogato iskustvo u održavanju seoskog imanje.

''Naučit ću farmere kako se nekada živjelo na selu, kako da se najbolje brinu o imanju, vrtu, životinjama, prisjetit ćemo se i nekih starih zanata. Onaj koji želi živjeti na farmi, mora znati i htjeti raditi '' - rezimira Joža.

4 tisuće epizoda u 50 zemalja svijeta

U Hrvatskoj su gledatelji imali priliku pogledati uspješne tri celebrity inačice showa, koji je svaki put ponio titulu TV projekta godine. Diljem svijeta obje varijante showa ostvaruju izrazitu popularnost i veliki uspjeh te, osim što je do sada pod ovom licencom producirano više od 4000 epizoda u više od 50 zemalja svijeta, trenutno se Farma producira u čak šest zemalja.

Osim u Hrvatskoj, nova sezona kreće i u Rumunjskoj, Bugarskoj, Švedskoj, Slovačkoj i Moldaviji.

PSD
Naslovnica Showbizz