Mozaik Showbizz

BIRATE NAJ-HRVATICU

Ne zaboravite glasati: Josipa Rimac povela, slijede Antonija i Zrinka, Rozga pala na začelje

BIRATE NAJ-HRVATICU
Zrinka Cvitešić, Jelena Rozga, Severina ili Antonija Mišura... Tko će osvojiti titulu naj-Hrvatice, prema glasovima čitatelja portala Slobodne Dalmacije, doznat ćemo već za koji dan, nakon okončanja ankete u kojoj smo poželjeli čuti vaše mišljenje o ovdašnjim najljepšim i najuspješnijim pripadnicama ljepšeg spola, dobro znanim široj javnosti.

Riječ je o lijepim i uspješnim ženama iz svijeta znanosti, glazbe, glume, sporta i mode koje su se afirmirale u svojim profesijama, ali i čija vanjština rijetko ostaje nezamijećena.

Tako su svoje mjesto na našoj listi dobile lijepe Hrvatice poput Severine, Ljupke Gojić, Nataše Janjić, Jelene Rozge, Antonije Mišure, Zrinke Cvitešić, dr. Ive Tolić Norrelykke, Josipe Rimac, Ane i Lucije Zaninović, te Mile Horvat.

Prema vašim dosadašnjim glasovima, na top-listi Slobodne Dalmacije vodi kninska gradonačelnica, a u stopu je prate Antonija Mišura i Zrinka Cvitešić. Zanimljivo je da je Rozga pala na začelje popisa...
Glasovanje za najljepšu i najuspješniju Hrvaticu, traje do petka, 24. travnja. Rezultate ćemo objaviti na našim stranicama i SD portalu.

M.G., FOTO: CROPIX

Naslovnica Showbizz