Mozaik Showbizz

 turistička zajednica slovenije splićane daruje Besplatanim koncertom

Besplatni koncert slovenskog šansonijera: Zoran Predin na Prokurativama

 turistička zajednica slovenije splićane daruje Besplatanim koncertom

Htio bih najaviti i svoj novi singl koji također pjevam na hrvatskom jeziku. Riječ je o pjesmi ‘Ni sekunde više’, a premijerno ćemo je izvesti i u Splitu, ističe Predin

Htio bih najaviti i svoj novi singl koji također pjevam na hrvatskom jeziku. Riječ je o pjesmi ‘Ni sekunde više’, a premijerno ćemo je izvesti i u Splitu, ističe Predin

Nekadašnji vođa Lačnog Franza Zoran Predin u nedjelju s početkom u 20 sati na Prokurativama održat će besplatan koncert za Splićane, i to uz pratnju svog gypsy swing benda, a riječ je o suradnji nacionalnih turističkih zajednica Hrvatske i Slovenije.

- Naš koncert otvara dvodnevnu manifestaciju slovenskog turizma u Splitu, a posrijedi je vjerojatno ponuda zimskih sportova i skijanja koji su jednom dijelu vaših sugrađana omiljeni. Dio programa koji će Predin i njegovi glazbenici izvesti temeljit će se na hrvatskim obradama njegovih pjesama s albuma „Za šaku ljubavi”, a ostatak će biti stare i nove uspješnice na slovenskom.

- Već dugo me kite titulom ambasadora dobre volje na polju odnosa Slovenije i Hrvatske, pa mi je zato drago da su me odabrali. Zato pozivam sve koji su zainteresirani da dođu na vrijeme i zauzmu svoja mjesta budući da je ulaz na koncert besplatan. Inače, moram priznati da smo pripremili odličan program, dugo nisam bio u Splitu i baš se radujemo koncertu  - pripovijeda Predin, poznat i kao neumoran vic maher na svojim koncertima. Zato ga pitamo je li za ovu priliku već pripremio neki set viceva na temu slovensko-hrvatskih (ne)prijateljstava.

- Ma ne, nemam ništa spremno, ali bit će sigurno nešto situacijskog humora na tu zanimljivu temu. Imam ja najnovijih, stvarnih događaja vezanih za Hrvate i Slovence. Međutim, htio bih najaviti i svoj novi singl koji također pjevam na hrvatskom jeziku. Riječ je o pjesmi „Ni sekunde više”, a premijerno ćemo je izvesti i u Splitu. Pjesma govori o čovjeku koji je zaljubljen i odabranici svoga srca pjeva „Čekat ću te milijun godina i ni sekunde više, da nam se sretnu valovi na istoj obali...“ Mislim da je Split kao grad koji živi uz more i od mora prava adresa za live premijeru te pjesme - pojasnio je prpošni Predin koji unatoč godinama vojevanja na pop rock sceni ovih prostora ne razmišlja o skorom usporavanju ritma.

- Ispada da kad god počnem planirati gdje ću se odmarati, putovati i ljenčariti - odmah krene akcija u vidu ponuda za koncerte, nastupe, kazalište. Srećom da uživam u ovom što radim, inače bih bio nesretan i umoran, pomirljivo će na kraju naš sugovornik.


 

Naslovnica Showbizz