Mozaik Showbizz

NAKON DUGIH DESET GODINA

Doris briljirala na koncertu karijere u Lisinskom, pljeskali joj Kosor, Bandić, Tutić...

NAKON DUGIH DESET GODINA
Doris Dragović održala je spektakularan koncert u zagrebačkom Lisinskom, do posljednjeg mjesta sinoć ispunivši dvoranu, glazbenom večeri kojom je obilježila 30 godina karijere, a sav prihod od ulaznica namijenila Odjelu intenzivnog liječenja u Klaićevoj dječjoj bolnici.

Koliko god intrigirala privatnim životom u mlade dane, Doris je medijima posljednjih desetak godina ponovno iznimno zanimljiva, budući je svjetla pozornice, svjesno i planski, zamijenila ugodom obiteljskog života, te se okrenula duhovnosti i vjeri, pa je Splićani često uočavaju u crkvi Gospe od Zdravlja, gdje nerijetko pjeva i čita evanđelja.

Dorisin koncert u Lisinskom stoga se očekivao s velikim nestrpljenjem. Hitovi poput “Željo moja” i “Marija Magdalena” razgalili su okupljene, a pjesmu “Ti si čovjek za mene” posvetila je suprugu Mariju Budimiru, kojem je slala poljupce s pozornice. S Doris su pjevali i Petar Grašo, Mladen Bodalec te Ivo Gamulin Gianni. 

Među brojnom publikom pljeskala su joj i brojna poznata lica poput Jadranke Kosor, Milana Bandića, Nadana Vidoševića, Dubravka Šimenca, Anice Kovač, Jole, Jasmina Stavrosa, Zrinka Tutića...

Doris je srrelovit uspon u karijeri započela kao predstavnica Jugoslavije na Eurosongu 1986. Na istom je natjecanju 1999. osvojila četvrto mjesto s “Marijom Magdalenom”. Bila je i "kraljica Torcide", a danas je prvenstveno - "kraljica majka".

PSD, FOTO: NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX
Naslovnica Showbizz