Mozaik Showbizz

TRAUMA IZ DJETINJSTVA

Stanija Dobrojević: Oca su mi ubili u Okučanima, bio je pripadnik JNA blizak s Arkanom i Miloševićem

TRAUMA IZ DJETINJSTVA
Srpska starleta Stanija Dobrojević poručila je javnosti da nije razmaženo derište te da ju život uopće nije mazio. U razgovoru s novinarima časopisa "Alo!" Stanija se prisjetila bolnih trenutaka svog odrastanja i najgoreg trena u njenom životu - kada je saznala da joj je otac ubijen. Otac joj je 1995. godine nestao u Okučanima, kada im je u tom mjestu spaljena i  kuća, a obitelj, koja se u međuvremenu preselila k stanijinoj tetki u Rumu, je tek dvije godine kasnije dobila fotografiju kako bi se obavila identifikacija.

- Dan danas to teško prihvaćam, bilo je strašno... Dvije godine nismo znali šta se sa njim dogodilo, ali smo živjeli u nadi da će se odnekud pojaviti. A onda, jednog dana je mojoj majci stigla fotografija. I sada se živo sjećam tuge i šoka kada smo na slici vidjeli njegovo beživotno tijelo - ispričala je Stanija za "Alo!".

Njen otac je, ispričala je za "Alo!", bio pripadnik JNA te je, tvrdi ona, poznavao " ljude koji su bili moćni u bivšoj državi".

- Tada se družio sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, Slobodanom Miloševićem i mnogim ljudima za koje tada nisam znala tko su. Bavio se i politikom, tako da su za njega znali mnogo jaki, priznati ljudi u zemlji i šire - pohvalila se starleta.

Stanija se s majkom i sestrama nakon odlaska iz Okučana puno puta selila, a teško joj je, otkrila je, padalo mijenjanje škola zbog čega, tvrdi, danas nema niti jednog jedinog prijatelja iz djetinjstva. Zbog svega toga se, istaknula je, premda je Srpkinja u srcu osjeća kao da nikamo ne pripada.

Pet godina nakon što joj je otac poginuo Hrvatska im je obnovila srušenu kuću, no Stanijina majka se nije željela vratiti pa je kuću poklonila rođakinji. Stanija je istaknula da unatoč svemu što se dogodilo ljude ne dijeli prema nacionalnosti te da rado odlazi u Hrvatsku.

PSD


Naslovnica Showbizz
Page 1 of 2FirstPrevious[1]2Last