Mozaik Showbizz

elita u hvaru

Štimac i Bokšić na promociji šampanjca od 800 tisuća kuna

elita u hvaru
U hvarskom  restoranu 'Gariful' Isinoć je promoviran 'Dom Perignon Rose Gold Mathusalem', što će se prodavati za čak 800.000 kuna.

-  Moram reći da je Hvar, uz Dubrovnik i Opatiju, posljednjih desetak godina prijestolnica luksuza u Hrvatskoj. Tu je prije svega prisutan nautički turizam koji je u velikoj mjeri pridonio da možemo prodavati skupe proizvode i na obali. Zato večeras ovdje i promoviramo 'Dom Perignon Rose Gold Mathusalem' čija je 6-litarska boca optočena rozim zlatom iz 'Schaumet' zlatarnice.

Budući da se radi o ograničenoj ediciji od samo 6 do 12 boca godišnje jedna će za našeg 'Garifula' u Hrvatsku biti dopremljena tek polovinom lipnja - kazao je Jadranko Smokrović, direktor kompanije 'Moet Hennessy' za centralnu Europu, napomenuvši da će se tako u našoj zemlji naći tek druga boca tog pjenušca.

Naravno, to nikoga nije zasmetalo, jer su brojni uzvanici i gosti ionako uživali u paleti šampanjaca 'Dom Perignona', među njima i neke poznatije face poput gradonačelnika Pjerina Bebića, Igora Štimca, Alena Bokšića i Lare Ham. U restoranu je također bio i srpski poduzetnik Milan Janković alias Philip Zepter, pa i naše poznate tv-zvijezde Ivana Paradžiković (TV Nova), Antonija Mandić (RTL) i Maja Zrnić (HvarTv).

TEKST I FOTO: MIRKO CRNČEVIĆ
Naslovnica Showbizz