Mozaik Showbizz

Parni valjak u Spaladiumu opravdao velika očekivanja splitske publike (FOTOGALERIJA)


Koncert Parnog valjka u Spaladium Areni u sklopu DM-ove Kampanje "Vjeruj, tu sam čovjek", uistinu je opravdao velika očekivanja, imajući u vidu plemeniti cilj same kampanje, ali i iskustvo jednog od najdugovječnijih bendova s ovih prostora.

Povratnički album "Stvarno nestvarno", promoviran u sklopu kampanje kojoj je bio cilj ukazati na važnost volontiranja i humanog odnosa spram zajednice u kojoj živimo, pokazao je da je publika itekako još gladna Valjka; oko pet tisuća ljudi, Splićana i pridošlica iz drugih gradova, čak dvaput je "izvelo" Akija na bis.

Sam koncert započeo je spektakularnim "izranjanjem" glazbenika na binu, i to uz pomoć hidrauličnog dizala, što je polučilo senzacionalan učinak na okupljene.

Među njima bilo je i rockera zrelije dobi, što ne iznenađuje s obzirom na činjenicu da Parni valjak postoji već 35 godina. No, s elanom poput dvadesetogodišnjaka...

Ulaznice po cijeni od 80 i 100 kuna, čini se, također nisu bile problem, a velik dio njih velikodušno je podijelio i sponzor. Svi vlasnici "karata", međutim, dobili su i CD Valjka na dar, a za njegovo "skidanje" s mreže  potreban je tek minimum informatičke pismenosti.

Stvarno nestvarno pokazao se punim pogotkom, a na splitskom koncertu gosti su se mogli itekako osjećati "kao ljudi"... Vjerujemo da će tako biti i u preostalim gradovima od ukupno šest koliko ih je predviđeno u ovoj turneji.

Lenka GOSPODNETIĆ, foto: joško šupić / cropix
Naslovnica Showbizz
Page 1 of 3FirstPrevious[1]23Last