Mozaik Showbizz

Nakon što je šibenčanka izjavila kako se ne namjerava vraćati kući, NEGO se s kćerkicom skrasiti u beogradu, pokušali smo dobiti komentar od njeZInih najbližih, koji se očito teško nose sA situacijom

BB SAPUNICA Marijanin otac otresito poklopio slušalicu, suprug ignorirao pozive

Nakon što je šibenčanka izjavila kako se ne namjerava vraćati kući, NEGO se s kćerkicom skrasiti u beogradu, pokušali smo dobiti komentar od njeZInih najbližih, koji se očito teško nose sA situacijom

Nemam ja  s vama što razgovarati - nervozno nam je kazao otac Marijane Čvrljak, koja je zbog ljubavi prema Nemešu spremna razvesti se od supruga

Šibenčanka Marijana Čvrljak, zbog ljubavi prema Nikoli Nemeševiću Nemešu, odlučila se razvesti od supruga Ivana s kojim ima trogodišnju kćerkicu Korinu.

Beogradski list “Kurir” javio je da je Marijana nedavno preko produkcije Big Brothera zatražila da joj se dopusti kontakt s prijateljicom kako bi joj ona pronašla odvjetnika za pokretanje brakorazvodne parnice, da bi kad dođe trenutak njezina izlaska iz showa bila spremna.

S druge strane, iz Šibenika su već prije nekoliko tjedana dolazile vijesti kako je i suprug Ivan povrijeđen i šokiran njezinim ponašanjem u kući Velikog brata, a ovih se dana po gradu priča da se on priprema na pokretanje brakorazvodne parnice.

Marijanine i Ivanove prijatelje, rodbinu, kao i cijeli Šibenik, dodatno je šokirala i njezina izjava da je zbog svoje nove ljubavi spremna preseliti se u Beograd, nakon što dobije skrbništvo nad djetetom.

Za reakciju na ove turbulentne događaje koji potresaju dvoje supružnika zamolili smo Marijanina supruga Ivana, no on je cijelog dana odbijao kontakt s novinarima.

Nespremni za ikakav razgovor o postupcima njihove kćeri, bili su i Marijanini roditelji, očito ljutiti na komentare koji kruže gradom, te sramotu koju im je nanijela bračnom prevarom pred višemilijunskim gledateljstvom.

- Nemam s vama što razgovarati - nervozno nam je kazao otac Marijane Čvrljak, te revoltirano poklopio slušalicu.

antonela marušić

Harmoničan brak

Marijanin suprug Ivan 32-godišnji je pomorac zaposlen u jednoj škotskoj brodarskoj kompaniji gdje kao drugi časnik palube radi na brodu za podvodna istraživanja.

Svoju je današnju suprugu upoznao preko Iskrice, internetske mreže za sklapanje poznanstava, a njihov je brak, tvrde njihovi prijatelji i poznanici, sve do Marijanina kobnog odlaska u Big Brother show bio stabilan i harmoničan.

Naslovnica Showbizz
Page 1 of 2FirstPrevious[1]2Last