Mozaik Showbizz

Marijana iz BB kuće traži odvjetnika za razvod, planira ostati živjeti u Srbiji?

Zbog ljubavi prema svom sustanaru u BB kući Nikoli Nemeševiću, šibenčanka Marijana Čvrljak odlučila se navodno, po završetku showa razvesti od svog supruga Ivana s kojim ima kćerkicu Korinu.


Kako piše srpski Kurir, Marijana je od Velikog brata zatražila da kontaktira svoju prijateljicu kako bi je zamolila da joj pronađe odvjetnika koji bi do kraja reality showa obavio sve formalnosti vezane za razvod.

- Shvatila je da od života s mužem više nema ništa i da je bolje da se problem počne rješavati na vrijeme. S druge strane, teško joj je zbog djeteta, ali je ipak sretna jer je, kako sama kaže, pronašla ljubav svog života - otkrio je za Kurir neimenovani izvor, navodno blizak produkciji BB-a.

Osim da se razvodi, Marijana je odlučila i da se više ne vraća u Šibenik, što je i sama rekla u razgovoru sa sustanarima u kući Velikog brata, te navodno planira ostati živjeti u Srbiji.

- Već danima priča samo o tome, a do nas stižu informacije da je njen suprug već pokrenuo parnicu. Ona će pokušati dobiti skrbništvo nad djetetom, ali to će joj teško uspjeti, posebno zbog činjenica da namjerava ostati u Srbiji - otkrio je isti izvor.

RTL: Marijana nije tražila razgovor s Velikim bratom

S RTL-a su demantirali da je Marijana od produkcije Big Brothera zatražila da stupi u kontakt s prijateljicom kako bi pokrenula brakorazvodnu parnicu. Dodali su kako uopće nije tražila razgovor s Velikim Bratom u ispovjedaonici.


psd, foto: vb4.emotion.rs

Naslovnica Showbizz
Page 1 of 6FirstPrevious[1]23456Last