Mozaik Showbizz

Nemeš i Marijana zajedničke minute iskoristili za poljupce i zagrljaje

Nakon što je došao u ispovjedaonicu kako bi se požalio Big Brotheru da mu ipak nedostaje George, bez kojeg je atmosfera mirnija i dosadnija, Big Brother je Nemešu dao tajni zadatak kako bi što više vremena proveo u glavnoj kući.

Pošto je već uvjerio Nirmala da mu da svojih sat vremena u Kući, Nemeš mora uvjeriti još troje stanara kako bi prošao svoj tajni zadatak. Duško mu je svojih sat vremena dao od srca, Horvat također, dok su Dragana i Soraja ipak tražile neke usluge za uzvrat. Duško još uvijek ne može prežaliti svoju novu frizuru, pa mu je Big Brother ponudio periku kako bi što lakše izdržao dok mu ne naraste kosa.


Stanari u kući su dobili svoj tjedni zadatak - tura biciklima. Kako bi smanjili kilometražu u turi biciklima Big Brother je stanarima dao dnevni zadatak gdje su stanari morali postati mesari, pa se na trenutak Big Brother Kuća pretvorila u mesnicu. Stanari su zadatak uspješno odradili, te "skinuli" 100 kilometara sa svoje ture biciklima.

Kako Big Brother ima u planu organizirati tulum za stanare glavne Kuće dodjelio je Horvatu tajni zadatak kao bi i on mogao prisustvovati tulumu. Horvat je kao tajni zadatak dobio ono što mu ide najgore - laganje i tračanje. Naime, mora ispričati četiri nevjerojatne teorije o četiri ukućana, a da dva ukućana u to povjeruju i ispričaju Big Brotheru u ispovjedaonici.

Horvat je prvo pokušao uvjeriti Soraju koja mu je rekla kako je ona psiholog za lažljivce, te da ju ne laže bez veze. Sa poljuljanim samopouzdanjem Horvat je pokušao uvjeriti Emu kako Nemeš umjesto vitamina pije tablete za spavanje, te Duška kako je njegova Radojka prodala krave. Tim pričama Horvat je zasluženo dobio ulazak u Kuću na tulum.

Nakon ispadanja iz Kuće George je ispalio otrovnu strijelu u Slavicu koja će cijeli tjedan morati kuhati svima, i u kući i na otpadu, prati suđe i jednom dnevno poljubiti Radišu.

Nemeš se u jednom trenutku pojavio u glavnoj Kući, a čim je došao pridružio se Nikoli, Bojani I Marijani u dvorištu. Marijani je bilo hladno pa je zagrlio i brižno joj je govorio da uđe u kuću i da se odjene u nešto toplije.

Marijana se pak kada je ugledala svog Nemeša naglo oraspoložila, a osmjeh joj nije silazio s lica.

Dok je ostalim ukućanima razgovarao o zadatku te im prepričavao kako se Dragana i Soraja stalno svađaju Marijanu nije ispuštao iz zagrljaja.

Kada se su ostali sami svaki trenutak su iskoristili da poljupce dok ih ne gleda niko od ukućana.

Bojani, Tamari i Marijani Dražen sve više ide na živce, te smatraju kako je zaista "glup" i kako se ponekad ponaša kao desetogodišnjak.


foto: vb4.emotion.rs

Naslovnica Showbizz