Showbiz'LJUBAV (NI)JE NA SELU'

Vatrena Splićanka Gorana za Hrvoja je bila previše! Otplesala je polustriptiz na stolu i poslao je kući; 'Prejaka si za mene!' - priznao je

Piše M.K.
Anto i Gorana

Gorana Žižić, koja je u realityju "Ljubav je na selu" predstavljena kao Splićanka, premda su upućeniji na Facebooku detektirali kao Solinjanku, što po prezimenu definitivno jest, večeras je završila svoju potragu za ljubavlju u pitoresknim seoskim uvjetima. I to prije nego li je uspjela doći na farmu Hrvoja Gregurića u Donje Zdjelice, Gorana se morala vratiti doma na more. Evo što se dogodilo...

Kad je stres prvog izbacivanja bio iza njih, Marijana Batinić je farmerima i njihovim potencijalnim djevojkama kao gosta iznenađenja dovela Antu Čarapicu.

"Vidjet ćemo sada kako pletete, kako plešete kolo, što znate od seoskih poslova" - pojasnila je voditeljica svoj plan.

Pletaće igle uskoro je zamijenio tulum, koji je u jednom momentu postao i razuzdan, a Anto Čarapica i neke kandidatkinje završili su na stolu, gdje je bilo pokušaja skidanja.

"Dobro sam pričvrstio gaće, pa nisu mogle ići niže!" - smijao se Anto.

Za razliku od njega, Gorana je sebi dala oduška te sve zabavila "polu-striptizom", što su kasnije farmeri komentirali Marijani. Hrvoje je tada zaključio da su njegove djevojke najrazuzdanije.

Ma nije problem da ženska prva priđe!': mlada Solinjanka ne gubi vrijeme, na sve je spremna za rumenog Darija, Splićanka Gorana jecala zato što je izabrana

"Moje su najluđe, čak me malo i strah!" - priznao je uzgajivač autohtone hrvatske peradi, zaposlen i kao timaritelj deva u "Hrvatskoj Sahari".

Kad je kucnuo čas odluke, Hrvoje je odlučio Goranu poslati kući.

"Ti si divna osoba i jak karakter, ali bojim se da si prejaka za mene!" - kazao je Hrvoje Gorani, koja mu je rekla da ga razumije.

Na Hrvojevu farmu tako su otišle Lana Kovač, Sandra Medaković i Tanja Mamić.

Druga Solinjanka, 22-godišnja Nadin Jurić, imala je više sreće, Dario je odlučio povesti na svoje imanje u Sv. Petar Čvrstec. Kad je dobio još jednu djevojku, Dijanu, Darijeve dosadašnje odabranice bile su u šoku.
S njim na farmu još ide i Ivona Hlevnjak, pa se prava borba za Darijevo srce tek očekuje. Solinjanka Nadin ne skriva očekuje romansu...
 

#LJUBAV JE NA SELU#GORANA žIžIć