ShowbizOgroman gubitak

Svojom figurom potpuno je zaprepastila i odnijela kući 50 tisuća kuna: jedina nefinalistica 'Života na vagi' koja je dobila nagradu nije bila omiljena u kući, ali jedna osoba ipak joj se naklonila

Piše L. L.
mirna

Iako bi se moglo reći da za vrijeme svog boravka u "Životu na vagi" nije baš cijelo vrijeme sa svim kandidatima bila u najboljim odnosima, Mirna Posavec, 28-godišnjakinja iz Donjeg Dragonošca svakako je bila među najupornijima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

'Tko je ova žena?!': u finale 'Života na vagi' jedna kandidatkinja ušla neprepoznatljiva, otkriveno i tko je peti, tajni finalist

Tvrdoglava i samokritična, uspjela je doći do samoga kraja, ali u pretposljednjoj epizodi ispala je unatoč svojem ogromnom gubitku kilograma - u zadnjem izazovu nadmašio ju je Ivan Jakubovski, kandidat koji je u show ušao s najviše kilograma.

No tek je večeras gledateljima Mirna pokazala da se upornost ipak isplati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

Upravo ona, naime, osvojila je nagradu od 50.000 kuna, jedinu rezerviranu za nefinaliste, točnije, onog koji je izgubio najveći broj kilograma.

Mirna je s početne kilaže od 135.1 kilogram došla na 83.3 i time ostvarila gotovo rekordan uspjeh gubitka od 51.8 kilograma. Na to joj se čak i trener Edo, s kojim je tijekom showa znala upadati i u konflikte - poklonio.

#žIVOT NA VAGI#MIRNA POSAVEC