ShowbizTako to oni rade

Splitski 'kraljevi zabave' zapalili ljubljanske Stožice: ne silaze s top-ljestvica u susjedstvu, put su pronašli do srca publike

Piše R.R.
10. prosinac 2019. - 20:44
rgx time: 0.00046014785766602

Velika rođendanska fešta koju je u Ljubljani organizirao 12 godinu zaredom najslušaniji radio u toj zemlji – Aktual bila je prava prilika za još jednu prezentaciju splitske grupe Best. Za rođendansku feštu pozivnice za nastup dobili izvođači koje su tijekom godine bile na vrhu top-liste, pa su tako uz već poznate i etablirane na estradi Jelenu Rozgu, Mladena Grdovića, Zlatka Pejakovića, Marka Škugora nastupili i splitski 'kraljevi zabave" splitska grupa Best.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ???? (@grupabest) on

I to ne bez razloga jer su Splićani zajedno s slovenskom kolegicom Natalijom Verboten i ljetnim hitom "Čaša vina" držali vrh mjesecima. A i nova pjesma "Anđeli" za koju je snimljen sport sa Sandrom Perković je izvrsno primljena kod publike što se potvrdilo i na koncertu gdje je s "bestovcima" pjevala i njima sklona publika.

- Nama je velika čast kada dobiješ poziv za ovakav glazbeni spektakl i to uz najveće zvijezde Hrvatske. Nastavljamo i dalje, pokazali smo samo djelić onog što radimo u zadnje vrijeme i što pripremamo za budućnost – kazali su iz grupe Best.

S obzirom na podršku iz publike, splitski momci su već pronašli put do srca svoje publike, a da znaju napraviti feštu mnogi su se u to već odavno uvjerili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ???? (@grupabest) on

#KONCERT#BEST