ShowbizMora biti da su bile ljubomorne...

Seve i Rozga mogu u penziju: i pored svih poznatih ljepotica svi su gledali u hrvatsku Kim Kardashian

Piše JL
poznati_elfs19-020317

U četvrtak navečer hrvatski modni dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, poznatiji kao Elfs, predstavio je svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2017. Među brojnim poznatim osobama puno pažnje privlačila je modna blogerica Jelena Perić, inače prijateljica Hane Hadžiavdagić Tabaković.

Jelena je za tu prigodu odabrala dugačku zlatnu haljinu, kreaciju Elfsa, s duboki dekoltom i prorezom na jednoj strani, piše Jutarnji list.
 

 

 

Jelenu smo vam već predstavili prošle godine jer je pažnju privukla brojem fanova na Instagramu. Naime, do danas ih je prikupila gotovo milijun, više i od poznatih zvijezda kao što su Severina i Jelena Rozga. Stoga ni ne čudi da su u svibnju prošle godine o njoj pisali i britanski mediji da se radi o najsličnijoj osobi Kim Kardashian na internetu, a i kod nas je postala poznata kao hrvatska Kim.
 

 

A beautiful night with a beautiful lady ⭐️ @j_make_up ❤?

A post shared by Andy Kahn (@andyykahn) on

 

 

Perić je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a osim Instagrama gdje promovira svoje modne kombinacije i kozmetičke proizvode, ima i YouTube kanal gdje pokazuje znanje koje je stekla na tečaju vizažistice i gdje možete naći niz make up tutoriala.

 

 

#JELENA PERIć