Showbiz'mijenjam sve'

Sad se vraćam svojoj staroj ljubavi: pobjednik Života na vagi otkriva najintimnije planove za budućnost, a već zna i na što će prvo potrošiti osvojeni novac

Piše M.Družijanić
11. prosinac 2019. - 00:16
rtl
rgx time: 0.0011000633239746

- Osjećam se super, fantastično. Posebno su na mene ponosne moje kćeri.Tata više nije debel! Pa trebalo im je nekih desetak dana da shvate da sam sad drugačiji - kazao je Robert Baković Roko (42) pobjednik showa "Život na vagi", gostujući u RTL Direktu u utorak navečer.

Proglašen pobjednik 'Života na vagi'! Nakon showa lakši je za čak 76,2 kilograma, a otkrio je čemu duguje nevjerojatan uspjeh; 'Neka jedan Hercegovac svakodnevno kuha supruzi...'

- Teško je bilo sve to iskombinirati, pa prehrana, pa treninzi, ali s vremenom se navikneš. S vremenom shvatiš da to želiš - kazao je simpatični Roko.

I prije je bio na dijetama, kazao je, ali bi se ubrzo vratio starim navikama... kruh i sve ostalo što ne valja, dodao je.

Martina je 'kriva' za sve, pojasnio je svoje uspjehe, aludirajući na nutricionisticu "Života na vagi" Martinu Linarić.

Pravi dokaz što su napravili: pogledajte fotografije 'prije' i 'poslije' svih kandidata 'Života na vagi'; Neki su potpuno neprepoznatljivi, nije samo pobjednik šokirao publiku

Sada se, veli, vraća drugim starim navikama, a jedna od njih svakako je nogomet, njegova stara ljubav.

Na pitanje o garderobi, Roko kaže da sad mijenja sve, dio novca svakako će potrošiti na odjeću.

Što je najvažnije u procesu mršavljenja, pitala ga je voditeljica?

- Svi mi znamo kako bismo se trebali hraniti, kako bismo trebali jesti, ali opet... Moraš definitivno sebi priznati da si debeo. Onda naravno, treba se pokrenuti, pitati, početi, tražiti pomoć - iskren je bio Roko.

I za kraj, jedna zanimljivost. Roko radi u kiosku lutrije koji je, ispričao je, najsretniji kiosk u okruženju. Naime, svi oni koji odluče kod kolegice i njega osobno uplatiti listić, nešto su sretnije ruke i češće dobivaju... Pa, tko voli...

Podsjetimo, 42-godišnji Velikogoričanin u show je ušao sa 169,1 kilogram, a izašao sa čak 76,2 kilograma manje!

Roko, kako su ga zvali sustanari i treneri, pobijedio je u borbi s kilogramima i predstavio se kao "nov čovjek", otac dvije djevojčice i zaljubljen suprug koji je svoj život doveo u red.

Treninge koje je naučio u kući, prenio je i u "stvarni život", a uz promjenu u prehrani, njegov je rezultat uistinu poprimio nevjerojatne razmjere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naklon do poda! Roko je postigao što je zacrtao! #zivotnavagi #rtl #rtlhrvatska

Objavu dijeli Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl)

U reportaži koju je pustio RTL Direkt dotakli su se još jedne nevjerojatne transformacije.

Zagrepčanka Nina Martina Korbar (26), bivša natjecateljica TV showa "Život na vagi", svojom voljom i snagom  postala je uzor mnogima koji imaju problema s debljinom. U show je ušla sa 124 kilograma, tijekom snimanja je izgubila gotovo 40, a sa skidanjem kilograma nastavila je i po izlasku iz emisije. 

Njezina je transformacija doista impresivna, a to prepoznaju i obožavatelji kojih je na Instagramu skupila već više od 35 tisuća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So, day 78 and I' ve decided to post a before and now picture...but today, the before picture is 78 days ago when I've started this diet and picture on the right is from 2 weeks ago...I've lost 29 pounds in 2 months, that's 13 kg and I am so happy, can't wait to get closer to my goal weight...it's still a long way ahead of me but I don't care because I fell in love with exercising, working out, walking, running, healthy food and just generally I feel in love with healthy lifestyle...don't get me wrong, sometimes I have cheat moments, but that's normal and I keep them under control ?????? I can finally say my time has come and I'm never going back...I keep moving forward and nothing can stop me ❤????? #beandstayskinnyhealthyandhappy #NEVERgoingback #weightloss #weightlossjourney #weightlosstransformation #fitness #diet #potd #healthylifestyle #workout #fitness #determination #motivation #persistence #focus #strength Thank You God ?? #keepmegoing ❤

Objavu dijeli NinaK ?? *NMK* (@nina_martina_korbar_)

 

U emisiji RTL Direkt je nakon devet godina obukla svoju maturalnu haljinu.

- Hvala ti što si mi sa 18 godina pristala sašiti haljinu po mjeri i omogućila da se osjećam kao princeza bez obzira na tadašnje kile! - napisala je ispod fotografije Nina zahvalu Matiji Vuici, koja je skrojila njenu haljinu.

- Velika ti je, brzo po novu. Pa ne stoji, nego visi, ali si definitivno uvijek imala ukusa i stila, jako lijepa haljina, s obzirom da je rađena čak prije 9 godina. Svaka čast - ishvalili su Ninu redom svi.

 

#DEBLJINA#žIVOT NA VAGI#NINA MARTINA KORBAR#ROBERT BAKOVIć ROKO