ShowbizLoša sreća

Poslušao publiku i izgubio 93.000 kuna: student koji je u prošloj epizodi 'Milijunaša' briljirao kao malo tko dosad pao na pitanju o vitaminima; Znate li odgovor na njega?

Piše L. L.
screenshot-hrti.hrt.hr-2019.12

Pavao Barić večerašnju je epizodu kviza "Tko želi biti milijunaš" otpočeo na dvanaestom pitanju - onom do kojeg mnogi samo sanjaju da će doći. Na prethodnih je jedanaest točno već odgovorio u prošloj epizodi u kojoj se i predstavio publici.

"Stvarno sam uzbuđen. Htio bih da preuzmete moj nadimak, "Gdje si, Milijunaš?" E pa, neka vas tako malo zovu...", rekao je mladom studentu strojarstva iz Ivanić Grada Tarik Filipović na početku. Nažalost, Pavao u tome nije uspio.

Da je točno odgovorio na još samo tri pitanja, milijun bi bio njegov. Bila su mu ostala još dva džokera - pola/ pola i pitaj publiku. A ovaj drugi pokazao se za Barića fatalnim.

Naime, već na prvome večerašnjem pitanju, trinaestome za 250.000 kuna dočekalo ga je područje kojemu se nije nadao. "Koji se metal ušuljao u srce vitamina B12?" glasilo je pitanje, a ponuđeni su odgovori bili krom, nikal, kobalt i cink.

Točan odgovor glasio je "kobalt", no student se poveo za mišljenjem publike i rekao cink. Pavao Barić "Milijunaša" je napustio s jednim neiskorištenim džokerom i 32.000 kuna zarade.

#TKO žELI BITI MILIJUNAš