Showbizdrama se nastavlja

'Napravila sam sve moguće, ne sudite i ne pitajte me ništa': dramatična objava Nuše Rojs dva dana nakon finala 'Gospodina Savršenog' izazvala kaos na društvenim mrežama

Piše jutarnji
19. listopad 2019. - 15:49
Nusa s Mijinim najblizima

Nakon što je Mijo Matić u četvrtak u finalu druge sezone RTL-ovog reality showa "Gospodin Savršeni" 28-godišnjoj slovenskoj pjevačici Nuši Rojs uručio posljednju ružu, učinivši je time pobjednicom druge sezone i odabranicom svoga srca, Rojs je u subotu ujutro na Instagramu objavila da ona i Matić, naočigled, više nisu zajedno, piše jutarnji.

Imamo pobjednicu! Gospodin Savršeni završio prevratom u zadnji tren, Mijo Matić izabrao svoju idealnu djevojku: 'Izvlači ono najbolje iz mene...'

Kockala se na ljubav, pa izgubila: finale 'Gospodina Savršenog' izazvalo buru komentara na društvenim mrežama; 'A eto, lonac i poklopac... Sj**ao si, vidjet ćeš kasnije!'

'Se** mi se od svega': prije nego što je ispala, izbačena djevojka 'zaratila' s ostalim natjecateljicama; 'Znam koliko vrijedim. Hvala lijepa i doviđenja!'

"Dragi moji, svim svojim (srcem) željela sam da traje. Ako ste vi razočarani, kako mislite da je meni? Iskreno kao i uvijek, rekla sam svu istinu, napravila sve što je bilo moguće s moje strane i molim vas ne sudite, ne pitajte me ništa... možete sami vidjeti kako tužne pjesme pjevam u zadnje vrijeme... hvala", napisala je Rojs uz četiri fotografije.

Uz to, Rojs je u Instagram Pričama u petak u popodnevnim satima objavila kratak video uz sljedeće riječi: "U želji nema sigurnosti da ćete to i dobiti. I ako osoba od koje očekujete ljubav od vas također očekuje ljubav, to je onda problem.

Bit će kao da se dva prosca sretnu i zajedno prose. Svuda u svijetu postoje bračni problemi između muževa i žena, a jedini razlog za to je to što oboje očekuju ljubav jedno od drugog, ali ljubav ne mogu dati."

Matić na društvenim mrežama nije komentirao Nušino razočaranje. U jednom od komentara njezine objave spominje se da je Matić lajkao njezinu objavu o prekidu, međutim taj lajk među više od šest tisuća njih, koliko je objava u međuvremenu skupila, nismo uspjeli pronaći.

Donio sam ispravnu odluku

Podsjećamo, Matić je u četvrtak u finalu emisije "Gospodin Savršeni" između 23-godišnje Porečanke Mihaele Muhvić i Nuše odabrao slovensku pjevačicu.

"Prvi sam put siguran da sam donio ispravnu odluku. Znao sam samo kakvu bih curu želio; inteligentnu, samopouzdanu, ambicioznu, neustrašivu koja slijedi svoje snove… Koja bi bila pustolovna, pa da joj se može svidjeti dečko koji hoda sa 19 cura istovremeno.

Što te više upoznajem, sve mi se više sviđaš i ta tvoja ljubav prema životu i energija, jednostavno su zarazni. Ovako smo počeli i ovako bih volio da završimo. Zahvalan sam na cijelom iskustvu i što sam upoznao ovakvu divnu osobu. Nadam se da je ovo početak nečeg lijepog", rekao je Matić Rojs prilikom finalnog odabira nakon kojeg su se i strastveno poljubili.

Nažalost za Matić i Rojs, to nešto lijepo što je počelo u četvrtak u finalu emisije nije potrajalo.

 

#GOSPODIN SAVRšENI#MIJO MATIć#NUšA ROJS