ShowbizTRUDNOĆA JE RAZLOG

Na Urbanovom koncertu smo snimili brojna poznata lica, Stanković osvanuo s novim brkovima, a stigla je i popularna bivša voditeljica koje dugo nema u javnosti

Piše M.K.

Dvorana Lisinski ugostila je prvoklasnu glazbenu poslasticu, koncert Urbana i njegove "četvorke" u kolaboraciji sa Zagrebačkom filharmonijom. Publici koja je mogla uživati u toj impresivnoj kombinaciji možemo samo pozavidjeti.
Lisinski je bio prepun, a bilo je i puno poznatih lica.

Neka od njih u javnosti nismo vidjeli uistinu dugo, poput voditeljice Ane Stunić, koju javnost najviše poznaje za kormilom "Red Carpeta". Za Anu se ovih dana saznalo da očekuje bebu.

37-godišnja Zagrepčanka tu vijest nije za medije potvrdila, ali fotografije svjedoče lijepim novostima.
 

 

Lijepa i elokventna Ana prije nekog je vremena poslove pred kamerama zamijenila onima u "backlstageu", počela je raditi kao digitalni strateg u PR agenciji.

"Nakon cijele dekade provedne na Novoj TV, došlo je vrijeme za moje nove profesionalne izazove" - ustvrdila je u razgovoru za Story.

Pojavom je ponešto iznenadio i tv voditelj Aleksandar Stanković, koji se pojavio s novom varijantom "šoferskih" brkova, ili onih u maniri Lemmyja Kilmistera iz "Motorheada".

Tko je još uživao u Urbanovom koncertu provjerite u našoj FOTOGALERIJI.

 

 

 

 

#ALEKSANDAR STANKOVIć#ANA STUNIć#DAMIR URBAN