ShowbizTRAŽI SE NASLJEDNIK MIJE NEGOVETIĆ

Kreće nova sezona 'Zvjezdica', Vanna: Osjećam se privilegiranom biti tu!

Piše M.KLARIĆ
12. veljača 2016. - 14:06
Zvjezdice2

Šezdeset sjajnih malih pjevačica i pjevača iz cijele Hrvatske jedva čeka stati na pozornicu druge sezone "Zvjezdica“, koja kreće 19. veljače u 20 sati na RTL-u.

Za drugu sezonu dječjeg natjecateljskog showa prijavilo se 2500 klinaca i klinceza iz svih dijelova Lijepe naše, a njih šezdeset će se u narednim tjednima predstaviti žiriju.

"Nije lako kada, nakon što poslušam šest izvođača, shvatim da ih je četvero bilo sjajno i znam da će trenutak izbacivanja biti težak.
 Kad se sjetim prošle sezone, ponosna sam što sam bila u tom trenutku na tom mjestu kada smo svi shvatili što nam svima znači Mia Negovetić.

Mnogo više dečkića

Osjećam se privilegirano što sam bila tu, na ovom mjestu“ - kazala je Vanna, koja će i ove godine u društvu Alke Vuice, Zdravka Šljivca, Enisa Bešlagića i Luke Nižetića ocjenjivati mlade kandidate.

Svakog od njih će, baš kao i u prošloj sezoni, bodriti voditeljice Nives Čanović i Doris Pinčić Rogoznica.

"Ono što nas sve posebno veseli je to da ove godine imamo mnogo više dečkića na pozornici. Na snimanjima je bilo već standardno lijepo i to je osjetila i publika u studiju, a nadam se da će i ona u svojim domovima kada krenemo s emitiranjem“ - komentirala je ovih dana vrlo zaposlena Doris Pinčić.

Pravila su i ove sezone ostala ista - žiri, koji sjedi u stolicama, ne vidi natjecatelje dok pjevaju već su ispred njih samo ekrani na kojima su kratke informacije o pjevaču koji je tog trena na pozornici. Ako se žiriju svidi izvođač, pritiskom na zeleni gumb stolica se diže iznad pozornice i tada žiri napokon vidi pjevača.

No ukoliko mu se usred pjesme taj natjecatelj ne svidi, pritiskom na crveni gumb spušta se ponovno ispod razine pozornice, odnosno, natjecatelj gubi glas žirija.

Za prolazak dalje, natjecatelj treba imati svih pet glasova, a ako dobije četiri, mora ponovno pjevati u 'a capella' fazi natjecanja. Tada žiri finalno odlučuje ide li kandidat dalje ili ne.

#ZVJEZDICE