ShowbizSUPER SE OPORAVLJAJU

Jolina supruga sa sinom Ivanom Lukom izišla iz splitskog rodilišta: pogledajte kako ju je dočekala razdragana familija; Otkrila je zašto su ostali dan duže u bolnici

Piše M.K.

Ana Čagalj, supruga splitskog pjevača Jole, danas je napustila splitsko rodilište u kojemu je 30. studenog na svijet donijela sina Ivana Luku.

Po mamu i bracu, kojega se u familiji čekalo s velikom radošću i nestrpljenjem, pohitale su sestrice, 13-godišnja Iva, 10-godišnja Ema i 7-godišnja Tia, kao i uzbuđeni tata sa bakama i djedovima.

"U rodilištu smo ostali jedan dan dulje, jer je Ivan imao malih želučanih problema, no sada je sve u redu" - otkrila je za Gloriju Jolina supruga Ana, koja nakon poroda ne skida osmijeh s lica.

 

Jole nije bio uz suprugu na porodu jer je maleni Ivan Luka požurio 2-3 dana, pa se pjevač zatekao na gaži u Zagrebu.

"Ka' lutka je!" - uzbuđeno je komentirao Jole, dodajući kroz smijeh da su mu mnogi već rekli da je crnokosi dječačić isti on.

S obzirom da maleni ima izraženu rupicu na bradi poput tate, čini se da usporedbe ipak nisu izrečene samo kurtoazno.

Ani je termin za porod bio 6. prosinca, ali dječak je, baš kao i njegove sestre, na svijet došao nekoliko dana prije termina.

Glazbenik nikad nije skrivao kako želi veliku obitelj, jer i sam dolazi iz velike obitelji. 

Pohvalio se i kako su mu kćeri glazbeno nadarene.

"Volio bih da one imaju uredan obiteljski život, a to je malo teško i komplicirano kad ste stalno na putu i po nastupima.

U svakom slučaju, znanje je uvijek na prvom mjestu. Radit ću što treba, samo da se moja djeca školuju" - ocijenio je Jole kojemu, baš kao i cijeloj obitelji, slijede najuzbudljivi božićni blagdani dosad.

 

#JOLE#ANA čAGALJ#ANA ČAGALJ RODILIšTE