ShowbizKRALJEVSKA OBITELJ

Jesu li princ Harry i Meghan Markle namjerno 'ignorirali' rođendan princa Williama: 'Pa to mu je stariji brat, a ne prijatelj...'

Piše L. L.
22. lipanj 2019. - 20:21

Princ William proteklog je tjedna proslavio 37. rođendan, a na službenom Instagram profilu Kensingtonske palače uz njegovu fotografiju objavljena je i čestitka. Sama objava vjerojatno ne bi privukla toliko pozornosti da se među komentarima nije našao i onaj s profila vojvode i vojvotkinje od Sussexa, princa Harryja i Meghan Markle.

- Sretan rođendan vojvodi od Cambridgea! - kratko su poručili te izazvali podijeljena mišljenja javnosti o svom potezu.

Naime, u povodu rođendana kraljice Elizabete II. i princa Philipa, Harry i Meghan objavili su njihove fotografije na vlastitom profilu, a isto nisu napravili za princa Williama.

Kako prenosi Mirror OnlineIngrid Seward, izvršna urednica časopisa Majesty, smatra da je "poprilično nepristojno" što nisu na drukčiji način obilježili taj dan. 

- Mislim da se može reći da ignoriraju princa Williama ako za njegov rođendan nisu napravili istu gestu kao za kraljicu i princa Philipea. Problem je što postajemo robovi Instagrama, ali ovdje nije riječ o daljnjoj rodbini ili prijatelju - to je Harryjev stariji brat - kazala je Seward.

Ipak, mnogi fanovi kraljevske obitelji ne vide ništa loše u ovom komentaru jer su na isti način čestitali i rođendane svojim nećacima, princezi Charlotte i princu Louisu, prenosi Mirror Online.

#KRALJEVSKA OBITELJ#PRINC WILLIAM#PRINC HARRY#MEGHAN MARKLE