Showbizšto kažete?

Gledatelji više ne praštaju greške kandidatima u polufinalu Supertalenta: 'Ovo je bio neugodno za gledati, odjeća neprimjerena izgledu, katastrofa od nastupa; Žiri je, malo je reći, oduševila

Piše M.Družijanić
marija sekerija 1.JPG

Stroga je publika u večerašnjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta, kandidatima se ne priznaje niti najmanja greška.

Mariju Šekeriju šira javnost upoznala je na početku sedme sezone Supertalenta kada je u glamuroznoj zlatnoj haljini stigla na pozornicu i pustila nevjerojatni glas.

Nakon emisije u nedjelju navačer kazala je sjedeće:

'Očekivala sam i osjećala da ću to uspjeti, bila sam sigurna u sebe. Nisam uopće imala tremu, ni prije ni na pozornici, a nadam se finalu, pa i pobjedi. Jedna mi je kandidatkinja dosad jedina konkurencija, a to je Gabriela Braičić', rekla je nakon nastupa.

Marija je naime pjevala pjesmu ''Crazy In Love'' mega popularne Beyoncé i kako je objasnila, spojila je originalnu i sporiju verziju te uz to dodala koreografiju. 

Rekla je da se za nastup nije jako dugo pripremala jer je već i ranije bila upoznata s pjesmom, ali kako kaže trebalo je poraditi na tehnici.

No publika joj ovaj nastup nije 'oprostila'.

Zamjeraju joj mnogo toga, od odabira haljine do lošeg izbora pjesme...

-Na audiciji je bila puno bolja i tadašnja pjesma je bolje pristajala njenom vokalu.

Ovo danas je bilo neugodno za gledati. Odjeća neprimjerena izgledu, pjesma neprimjerena glasovnim mogućnostima. Nije mi samo jasno šta se tu žiriju danas svidjelo. Katastrofa od nastupa. Beyonce za siromašne - komentirali su gledatelji.

-Loše vokalno a drugo ne bi ni komentirala. Gledamo li mi iste nastupe kao i žiri? Jer ne znam kako drugačije objasniti toliko dijametralno suprotne dojmove o ovom nastupu - pitali su se neki.

-Ovo je bilo 'hrabrost' i.... mislim da je fulala pjesmu i nastup. Ali je samouvjerena što je na sceni bitno. Samo.... Hmmm? Ovo je bilo hrabrost izvest. Na svakakve komentare se mogla nadati ali vokal..... -3 - zaključili su.

-Pa ljudi moji zvučala je loše, a plesala nespretno, Bože moj! Svaka joj čast na samopouzdanju! -dodali su.

 
 

Nakon nastupa Mariju su u backstage-u počastili ćevapima i ajvarom.

 

 

 

#SUPERTALENT#MARIJA ŠEKERIJA