ShowbizSlažete li se?

'Glasuju roditelji, bake, stričevi, tetke, rođaci... Nije fer!': gledatelji se obrušili na 'Supertalent', produkciji nude i matematičko rješenje; Evo što su nam rekli na Novoj TV

Piše Magdalena Družijanić
supertalent 09122019

- Njih na stotine pleše i pjeva, ali talent nije nešto što se da uvježbati, pa i sami tvrde da vježbaju i po par sati dnevno! Druga stvar, glasanje nije objektivno, nastupili zadnji ili predzadnji , priznajte, nije isto...

Poznato još troje finalista 'Supertalenta': predzadnja mjesta popunili rasplesani Dalmatinci, talentirana Omišanka i čovjek koji je svojim talentom prenerazio mnoge

Neobična ljubavna priča najosebujnijeg natjecatelja 'Supertalenta'; Nastupom sa suprugom ipak nije oborio sve: 'Malo ste čudni, ne bih to opet gledala'

Omišanka se u 'Supertalent' vratila neprepoznatljiva, ali to je trajalo samo dok nije pustila glas: 'Došla si na audiciju kao čudo od djeteta, u polufinalu si samo čudo...'

Znači ljudi nisu pogledali kakav je tko, nego zovu mahnito za istoga od početka emisije... Ovako može proći i netko prosječan, a ispasti pravi supertalent - zaključili su tako gledatelji poslije odgledane druge polufinalne emisije Supertalenta, u nedjelju navečer, nakon što je javnost u finale ovog showa poslala Gabrielu Braičić, Step'n'Jazz i čovjeka koji guta žilete.

Već je pobjeđivao

Za Stevea Starra, mađioničara koji guta žilete i žarulje, a kojeg je u finale 'gurnuo' žiri, gledatelji uglavnom imaju riječi hvale, no ima i onih koju ukazuju na sljedeće:

 

- On je talent, ali bio je 2010. u britanskom Supertalentu, pobijedio prošle godine na njemačkom Supertalentu... Mislim da nije ok što netko više puta može nastupati i dobiti naslov. Dogodit će se inače da ćemo u buduće uvijek gledati iste natjecatelje.

- Ovo nije s Božje strane. On je čudo.  

- Hvala Bogu da ste napokon ustanovili i shvatili koji je bit ovog showa!!!! Progutat će žiri u finalu  – komentirali su gledatelji.

- Ne podcjenjujem nikoga, svatko zna plesati, pjevati ili nauči to, ali što ovaj čovjek može, to sumnjam da itko više može osim njega... Zato žiriju svaka pohvala što su ga odabrali. Ajd' hvala Bogu da se žiri sjetio da je ovo show 'Supertalent' a ne 'Hrvatska traži zvijezdu'... Ovo je pravi, urođeni, usavršeni talent!!! Plesati i pjevati se lako nauči i vježba – redaju se komentari gledatelja.

Stevie Starr na pozornici je gutao žilet, rajčicu, pribadače i žarulje. Od Maje je u jednom trenutku tražio prsten i progutao ga, a onda je pozvao pjevačicu na pozornicu. Progutao je zaključan lokot i obećao Maji da će vratiti prsten zaključan u lokot. I napravio je to. Njegov trik oduševio je sve u dvorani, a žiri ga je šokirano gledao.

Gledatelji nisu zadovoljni

Talent nije isto što i vještina, stoga je zaključiti kako gledatelji nisu zadovoljni činjenicom da se sve kandidate 'trpa' u isto koš.

- Siti smo ove djece koja plešu i prolaze u finale. Što sam gledala, gledala sam - finale me više ne zanima. Nije fer... Ne danas, već općenito.... Skupine neka stave sa skupinama, u istu emisiju. Skupina od njih 50 prema jednom/jednoj, nebitno.....Glupost.

- Njih je 100+. Neka od svakoga od njih glasaju 3-4 osobe i naravno da će proći dalje, što nije fer prema nekome tko nastupa sam ili u dvoje - osvrnuli su se neki na prolazak dubrovačke plesne skupine.

 

- Kako bi bilo da su svi u jednoj emisiji pjevači, u drugoj plesači, tako ih se može odvojiti, eliminirati – 'frcale' su ideje i rješenja gledatelja kako u budućnosti doskočiti ovom problemu.

Nude prijedloge i za grupe, kojih je uglavnom, kako vele, previše na pozornici.

- Ako je njih 50-ak, znači za svakoga od njih glasuju roditelji, bake, stričevi, tetke, rođaci... Ajmo ovako. Broj glasova bi trebalo podijeliti s brojem članova koji nastupaju – i eto prave brojke, aludirajući prvenstveno na Step'n'Jazz.

Komentirala se između ostalih pjevača i mlada Gabrijela Braičić.

 

- Svaka čast djevojci, ali to nije Supertalent. Promjenite ime u 'Hrvatska traži zvijezdu', tako da se ovi pravi talenti koji to jesu ( kao onaj što guta stvari ) ne moraju niti prijavljivati, jer svake godine se zna ishod. Pobjednik će biti neki pjevač. Inače, čisto informativno...POSTOJE i pjesme na HRVATSKOM jeziku!! – komentirali su.

- Cura divno pjeva, ali to nije Supertalent. Koliko pjevača mora proći u finale u Supertalentu. Opet ćemo gledat' nadmetanje tko ima bolji glas – zaključili su.

Gabriela je inače već ovog ponedjeljka odrađivala dogovorene obveze.

'Svi su ravnopravni'

U najnovijem 'Mashupu tjedna , na Enteru Zagreb obradila je svjetske hitove izvođača s vokalima kao što su Beyonce, Whitney Houston i Becky Hill. Pjevala je na podlogu "Whish You Well" koju potpisuju Sigala i Becky Hill.

Osvrnula se i na jučerašnji ulazak u finale Supertalenta.

'Nisam još potpuno svjesna da sam ušla u finale. Jako sam uzbuđena što ću opet nastupati i jedva čekam' - kazala je danas za Enter.

Na komentar smo, oko nepravednosti i nepravilnosti u Showu, kako su se u protekla dva dana izjasnili gledatelji, upitali i produkciju Supertalenta. Oni su nam na upit odgovorili djelomično.

- Supertalent je licencirani show i prema pravilima, linije za glasovanje se otvaraju i zatvaraju u isto vrijeme, tako da su svi kandidati u ravnopravnom položaju – kazali su.

#SUPERTALENT#STEVIE STARR#GABRIELA BRAIčIć#FINALISTI#PLESNA GRUPA STEP 'N JAZZ