Showbiz'Dalmacijo, ne daj se'

Estradnjaci žestoko udrili po političarima: 'Jesmo mi stvarno prčija od zemlje?', 'Alo, uprava, upregni vojsku, kakvi sastanci ujutro!'

Piše PSD
18. srpanj 2017. - 14:37
BeFunky Collage

Hrabri vatrogasci, Torcida i građani cijelu noć borili su se s vatrenom stihijom ne bi li obranili kuće diljem Dalmacije te stavili pod kontrolu požar kakav stanovništvo u Splitu i okolici ne pamti, piše Jutarnji.hr.

Potporu izmorenim gasiteljima i uplašenim građanima na društvenim mrežama dale su i mnogobrojne domaće zvijezde - u noći na utorak svi su sa strepnjom pratili što se događa na opožarenim područjima.

Ida Prester među prvima je izrazila nevjericu trenutnom situacijom. Na svome Facebook profilu objavila je status koji je mnoge natjerao da se zapitaju zašto se već nisu alarmirale susjedne države.

Možda najizravnija bila je naša sportašica Ivana Brkljačić. "Jesmo mi stvarno prčija od zemlje koja nema u detalje razradu svih kriznih situacija? Šta je požar iznenađenje? Gdje je pomoć susjednih zemalja?", napisala je.

I Toni Cetinski usmjerio je svoje molitve stradalima i onima koji su se hrabro borili cijelu noć. Uz to, povukao je i pitanje o slučajnosti požara, što je izazvalo burne komentare na njegovome facebook profilu.

Meri Cetinić udrila je po političarima: "Dalmacija gori! Hoće li sabornici prekinut svoj dvomjesečni odmor i uključit se u pomoć upožarenim područjima!?", upitala se.

Podršku su svojim objavama pružili i Jacques Houdek, Vana, Doris Dragović, Iva Balaban i Žanamari Perčić.

#TORCIDA#IDA PRESTER#ŽANAMARI PERčIć#TONI CETINSKI#MERI CETINIć#IVANA BRKLJAčIć