Showbiz'Bilo me sram'

Draže su mu vruće igrice u krevetu, nego golovi na terenu: slavni nogometaš otvoreno pričao o seksu s putenom Georginom, ali i skandalu koji je nedavno šokirao svijet

Piše I. P.
ronaldo_vecera15-210419

Glavna vijest u medijima posljednjih dana je emotivni intervju koji je jedan od najboljih nogometaša svijeta, Cristiano Ronaldo,  dao britanskom novinaru Piersu Morganu. Ronaldo nikad nije toliko otvoreno govorio o osobnom životu, svojoj djeci, djevojci, odnosu s roditeljima. 

U jednom trenutku, kad mu je novinar pustio snimku oca koji s ponosom govori o Ronaldu uoči Europskog prvenstva u Portugalu 2004. godine, nogometaš se rasplakao. Njegov otac, Jose Dinis Aveiro, umro je od zatajenja jetre sa samo 52. godine. 

Portugalac je otkrio i da ima velike planove s Georginom Rodriguez, 25-godišnjom manekenkom s kojom je u vezi već tri godine i s kojom ima dvogodišnju kćerkicu Alanu Martinu.

- Puno mi je pomogla. Naravno da sam zaljubljen u nju. Vjenčat ćemo se jednog dana, sigurno. O tome sanja i moja mama. Zašto ne? To je sjajno. Dobro se slažemo. Otvorio sam joj srce i ona je svoje srce otvorila meni - iskren je bio Ronaldo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??‍♀️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Priznao je i da je u Georgini pronašao ljubav svog života, kao i da ga s vatrenom Argentinkom veže jaka strast, koja nadmašuje i njegove sportske uspjehe, poput najdražeg mu gola koji je kao igrač Reala zabio sadašnjem klubu. 

- Gol Juventusu mi je omiljeni. Je li bolji od seksa? Ne, barem ne s mojom Georginom. To nikako - rekao je Ronaldo kroz smijeh. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CrisginaBrasil (@crisginabrasil) on

Osvrnuo se i na optužbe manekenke Kathryn Mayorga koja tvrdi da ju je Ronaldo 2009. godine silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu, što on opovrgava. Kaže da su ga ove optužbe jako pogodile

- Jedan dan sam sjedio u dnevnom boravku sa svojom djevojkom, a na vijestima su počeli spominjati moje ime. Djeca su čula da me se spominje na televiziji pa su požurila s kata da me vide na TV-u, a ja sam morao promijeniti program kako ne bi čuli o čemu se radi. Bilo me tako sram - rekao je Ronaldo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Domingo em família ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Osim kćeri koju ima s Georginom, nogometaš ima još troje djece, Cristiana Ronalda mlađeg, te blizance Evu i Matea, za koje se godinama spekulira da ih je rodila surogat majka. Cristiano  kaže da ne planira s javnošću dijeliti svoju intimu, ali da će svojoj djeci, kad budu zreli, reći sve što ih bude zanimalo. 

#NOGOMETAš#CHRISTIANO RONALDO#INTERVJU#GEORGINA RODRIGUEZ