ShowbizVesela noć

Domenica na predstavljanju prvog albuma okupila brojne poznate: Viktorija Rađa, Slavko Sobin i Luka Nižetić podržali Velolučanku u novom pothvatu, pogledajte tko je još stigao

Piše L. L.
Slavko Sobin Domenica i Luka Nizetic

Iako će neki imati dojam kako je na sceni već neko vrijeme, Velolučanka Domenica Žuvela jučer je predstavila svoj prvi, debitantski album.

Njene dosadašnje pjesme broje i po nekoliko milijuna slušanja, hit "Kad sam s tobom" nio je jedna od najslušanijih pjesama prethodne godine, no svoje radove ova mlada i talentirana pjevačica tek je sad dobila priliku objediniti na jednome nosaču zvuka. Album se zove "Ćiribu ćiriba", a sinoć je i službeno predstavljen publici.

''Preuzbuđena sam što je izašao moj prvi album, napokon je sav (naš) rad i trud izdan u fizičkom obliku. Zaokružili smo priču s 11 pjesama, od toga je 9 singlova već bilo izdano. Iako ljudi ne gledaju na albume kao nekad, ja sam ona generacija koja je odrasla na CD-ima i kazetama pa mi zbog toga to puno znači…'' – rekla je Domenica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica) on

Na njegovoj promociji u zagrebačkom klubu "Mint club & more" potvrdila je i svoj status jedne od najbolje odjevenih mladih žena u Hrvatskoj. U izdanju za pamćenje družila se s okupljenima, među kojima je bio i Ivan Huljić, najbliži suradnik na albumu uz svoje roditelje Vjekoslavu i Tončija.

Svojim su dolaskom Domenicu podržali i brojni prijatelji i kolege, među kojima i Luka Nižetić, Giuliano, Viktorija Rađa, Mia Dimšić, grupa Frajle, ELFS, Slavko Sobin, Andrea Andrassy, Hana Huljić, Uršula Tolj te brojni drugi gosti.

#DOMENICA