ShowbizNAKON RAZVODA

Brad Pitt odlučio ukloniti sve tetovaže koje imaju veze s Angelinom Jolie, zahvat će trajati čak godinu dana

Piše 100posto
26. lipanj 2017. - 01:49
rgx time: 4.4107437133789E-5

ako ih rijetko viđamo, Brad Pitt (53) navodno ima puno tetovaža, a većina njih posvećene su Angelini Jolie (42), njegovoj uskoro bivšoj ženi. S obzirom na to da je ona podnijela zahtjev za razvod braka prošle godine u rujnu, Brad je odlučio ukloniti sve tetovaže koje imaju veze s Angelinom.

"Prekrivanje tih tetovaža novima ne dolazi u obzir jer bi onda morao istetovirati pola tijela", rekao je njegov prijatelj.

Znamo da ima istetoviran Angelinin rođendan na trbuhu, i to na kmerskom, a na leđima ima njezine crteže. Na lijevoj podlatkici ima incijale svih članove obitelji - osim Angeline, tu su incijali sve njihove djece, Maddoxa (15), Paxa (13), Zahare (12), Shiloh (10) i blizanaca Vivienne i Knoxa (8).

Samo nekoliko mjeseci prije nego što su se rastali na Kambodži su napravili jednake tetovaže tradicionalnom tehnikom.

Angelina je istetovirala leđa, a Brad lijevu stranu trbuha. Tetovaže im je napravio bivši tajlandski redovnik Ajarn Noo Kanpai, a navodno su ih tetovaže trebale "simbolički i duhovno spojiti zauvijek kao ženu i muža".

Cijeli proces uklanjanja trajat će barem godinu dana te će ostaviti ožiljke na nekim mjestima, no Brad je odlučio da mora to učiniti kako bi krenuo dalje.

 

#TETOVAŽE#ANGELINA JOLIE#BRAD PITT#RAZVOD BRAKA