ShowbizLjeto u Hrvatskoj

Bon Jovi stigao na dalmatinsku obalu, gigantska jahta iznenadila domaće i turiste: pjevač prošetao Gradom u društvu supruge i sina, evo gdje traže mir i tišinu

Piše Romano Radonić

Svjetski poznati roker Jon Bon Jovi danas je stigao u dubrovačke krajeve i svojom 60-metarskom jahtom „Rarity“ usidrio se u moru nedaleko od Cavtata. Ovo je drugi put da slavni glazbenik boravi u dubrovačkim krajevima, prvi put je došao 2011. godine kada je ostao očaran svim ljepotama i ponudom Dubrovnika, što je bio i jedan od razloga da dođe ponovo.

Jon Bon Jovi doputovao je, kako doznajemo, sa svojom suprugom Dorotheom Hurley (56) i najmlađim sinom Romeom (15), koji su jako zainteresirani za mir i tišinu koje nudi dubrovački kraj i u kojima mogu bezbrižno uživati u obiteljskoj idili. Hrvatska obala prepoznata je kao atraktivna destinacija za odmor bogatih i slavnih, a Bon Jovi spada u sami vrh svjetskih zvijezda koje se tu odmaraju.

Iako je prije nekoliko godina održao koncert u Hrvatskoj,slavni rocker Jon Bon Jovi ovaj put nije došao poslovno i nema najavljenih koncerata u našim krajevima u nadolazeće vrijeme, već će na Jadranu provesti svoj godišnji odmor u društvu svoje obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon Bon Jovi (@jonbonjovi) on

Nakon što se usidrio, u opuštenoj atmosferi prošetao je Cavtatom, a moglo ga se vidjeti kako se fotografira i dijeli autograme svojim obožavateljima, jer njegov dolazak ipak nije mogao proći nezapaženo.

Jon Bon Jovi i njegova supruga u braku su skoro 30 godina, a ljubav između njih dvoje prisutna je još od srednjoškolskih dana kada su zajedno dijelili školske klupe. Unatoč svoj popularnosti i slavi koju je Bon Jovi stekao u svojoj blistavoj karijeri prepunoj poznatih hitova, može se slobodno reći da je ostao vjeran jednoj ženi i da sigurno poznaje tajnu uspješnog i mirnog obiteljskog života.

Jednom prilikom poznati roker je izjavio kako se u određenim situacijama boji svoje supruge i da je ne želi naljutiti te da zbog toga pazi što radi. Kako slovi za jednog od najseksepilnijih rokera na svijetu, Bon Jovi je miljenik ženskih srca diljem svijeta pa je njegova obitelj zasigurno pod budnim povećalom obožavatelja i ljubitelja rock glazbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bon Jovi (@bonjovi_family) on

Kako bi ublažio efekt popularnosti koji ga prati i što uspješnije sakrio svoju privatnost, Bon Jovi voli provoditi odmor u mjestima koja su daleko od očiju javnosti i dosta puta se drži rezervirano od medija i objavljivanja slika s lokacijom na društvenim mrežama. Dubrovnik i Cavtat su ga privukli zbog mirne i domaće atmosfere koju taj kraj nudi, a ponajprije jer s jahtom stoji mirno usidren i uživa u pogledu na otvoreno more, Dubrovnik i Cavtat.

#DUBROVNIK#JAHTA#LJETOVANJE#BON JOVI# CAVTAT