ShowbizSNIMA ČETVRTI ALBUM U NEW YORKU

Adele nakon kraha braka ponovno izlazi, a zanimaju je točno određeni muškarci

Piše Karmen Miletić

Adele (30), kako prenosi The Sun, rekla je svojim prijateljima kako ne želi predugo ostati u stanju sažaljevanja zbog raspada braka sa poduzetnikom Simonom Koneckim (45), već je odlučila ponovno izlaziti.  Par je u vezi bio osam godina, zaljubili su se nakon što ih je upoznao slavni pjevač Ed Sheeran, a vjenčali su se u tajnosti, pretpostavlja se, prije tri godine. Pjevačica je sada, nakon kraha braka, izrazila zanimanje za određene muškarce, uglavnom Amerikance. 

- Ponovno je uzbuđena što razgovara s muškarcima. Ona je u velikoj mjeri u fazi udvaranja - rekao je izvor za The Sun. 

Izvor također dodaje kako je privlačna mnogim muškarcima i da prihvaća da je sa Simonom gotovo zauvijek, da nema povratka. Zamolila je prijatelje da budu diskretni oko njenih potencijalnih veza i ne odaju ih medijima. Ne želi žuriti ili, kako tvrdi, prebrzo ući u nešto previše ozbiljno. 

Adele i njen bivši suprug Simon Konecki prije sedam godina dobili su sina Angela, a par je poznat po tome što su ljubomorno čuvali svoju privatnost. Pjevačica sada dosta vremena provodi u Americi, Simon ostaje u Velikoj Britaniji, a u veljači su prodali zajedničku kuću u Velikoj Britaniji u vrijednosti od oko 25.750.000 kuna. Strani mediji pišu da će pjevačica na svom četvrtom albumu, koji snima u New Yorku, najvjerojatnije govoriti o slomu trogodišnjeg braka.

 

#ADELE#RASTAVA BRAKA