ShowbizSami šokovi

'Tko je ova žena?!': u finale 'Života na vagi' jedna kandidatkinja ušla neprepoznatljiva, otkriveno i tko je peti, tajni finalist

Piše L. L.
daniejla

Nakon nekoliko mjeseci prolijevanja znoja, mijenjanja životnih navika i suživota s potpunim neznancima, kandidati "Života na vagi" pokazali su se publici u sasvim jednom novom svjetlu.

Ušli su u reality kuću pretili i nezadovoljni svojim životima, a tamo stekli prijatelje, potporu u obliku trenera Edina Mehmedovića i trenerice Maje Ćustić, dobili novi jelovnik i otpočeli proces mršavljenja. Prošlo je nekoliko mjeseci od prve epizode, a večeras ćemo saznati i tko je zaslužio konačnu pobjedu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

Dok se to ne sazna, publika se stigne šokirati dodatnim promjenama na kandidatima koji su otprije napustili show. Među onima koji su po samome ulasku u studio zaslužili ovacije svakako su Danijela, Julija i Mirna.

U trojcu je pak najstarija među ovim kandidatkinjama potpuno zaprepastila gledatelje. Opuzenka Julija Bošnjak, bivša časna sestra, pojavila se s novom bojom kose i novom linijom, a ona "stara" nije joj ni sjena... "Tko je ova žena?!", uzviknula je voditeljica Marijana Batinić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

"Ajme, koja transformacija!", već pišu gledatelji na društvenim mrežama.

Julijina vječna potpora u kući, Dugoraćanka Danijela Pavić proglašena je pak "Barbikom" u svojoj toaleti za finale, dok je Mirna Posavec, prema mnogima nezasluženo izbačena u pretposljednjoj epizodi, pokazala još tanju figuru - dosad je već izgubila 36 kilograma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

A dok se zbrajaju šokovi na mreži, Marijana je otkrila pak tko je posljednji, peti finalist, pobjednik Grawe noćnog maratona koji je tom titulom i zaslužio mjesto. Riječ je o Alenu Španiček koji se tako pridružio Lidiji, Roku, Ivanu i Marinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

#žIVOT NA VAGI