Showbizsimpatični nizozemac na tronu

'Srce mi je toliko lupalo da mi je drago što sam još uvijek tu. Ovaj trofej više neću ispuštati iz vida': pobjednik Eurosonga nije krio uzbuđenje zbog nagrade

Piše L.L.

Pobjednik 64. Eurosonga je 25-godišnji Duncan Laurence iz Nizozemske.

Imamo pobjednika! Nizozemska za samo par bodova prešla glavnog suparnika, evo kome je Hrvatska dala svoje glasove

- Srce mi je toliko lupalo da mi je drago što sam još uvijek tu. Ovaj trofej više neću ispuštati iz vida - bile su prve riječi koje je uputio javnosti nakon što je njegova "Arcade" osvojila nagradu za najbolju pjesmu Europe.

- Budite ono što jeste. Držite se onoga što volite, napravite najbolje od svega - poručio je Duncan koji je iskreno otkrio i kako se osjećao prije samog nastupa.

- Prije probe u petak sam bio jako nervozan, ali poslijepodne smo odlučili veseliti se onome što je najvažnije - glazbi. Drugi dan nije bio tako dobar, ali dobio sam ovo - kazao je simpatični Nizozemac pokazujući na trofej. Duncan se prisjetio i svojih glazbenih početaka.

- Prije godinu dana bio sam nepoznat kantautor, a sada sjedim ovdje. Mislim da kad vjerujete u svoju glazbu i kad je osjećate, onda možete napraviti sve. Eurosong može biti platforma s koje ćete krenuti - poručio je.

#DUNCAN LAURENCE# EUROSONG 2019.