ShowbizZaljubljena i sretna

'Ovo je moj tajanstveni muškarac...': zgodna mama dvaju najpoznatijih supermodela današnjice pokazala novog dečka, a i sama u 55-oj 'obara' izgledom

Piše J. V.

Yolanda Hadid sama za sebe kaže da je "model i mamica Gigi, Belli i Anwaru". Tako, uz dodatak "predana obitelji i ljubavi" stoji na Instagram prodilu ove 55-godišnjakinje, nekadašnje manekenke i reality zvijezde, koja se "ulogom" u showu "Prave kućanice s Beverly Hillsa" prometnula u pravu zvijezdu u Americi.

Kao i njene, trenutno mnogo poznatije, kćeri. Gigi i Bella Hadid danas su manekenke za Victoria's Secret, zvijezde na društvenim mrežama i zaštitna lica kampanja nekih od najvećih modnih kuća na svijetu, a u seriji je njihova karijera bila tek u začetku. 

 

Pa iako su brojni prozivali načine na koji je Yolanda odgajala svoje kćeri i sina Anwara, branivši im da uživaju u "tipičnim tinejdžerskim hobijima", izlascima i fast foodu, a Gigi je čak zabranila da trenira odbojku kako se ne bi "proširila u ramenima", Yolanda je svoje roditeljske odluke obranila na sljedeći način:

"Mislim da sam disciplinirana mama, ne bih rekla da sam stroga... Ali, taj moj posao discipliniranja potrajao je tek do njihove dvanaeste godine. Nakon toga, naučila sam ih da postanu neovisna ljudska bića...", rekla je za People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️My happy place...... #MagicalSea #Tahiti #WorldOceanDay

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on

Budući da su njihovi roditelji prošli kroz razvod kad su bile u ranoj tinejdžerskoj dobi, Bella i Gigi često su znale u medijima stati u obranu majke, naglašavajući kako joj nije bilo jednostavno držati sve konce u rukama. Unatoč razvodu, s njihovim je ocem Mohamedom Hadidom ostala u vrlo dobrim odnosima, a cijela obitelj često i praznike provodi u zajedničkom društvu.

Yolanda je pak javnost iznenadila današnjom objavom. "Ovo je moj tajanstveni muškarac. Bog me blagoslovio s mnogo krivih cesta ali svaka me je dovela do tebe... Volim te", posvetila je post novome dečku Joeyju Jingoliju. Brojni su komentirali kako su 55-godišnja manekenka i njen odabranik "prekrasan par", a uz to i u "savršenoj formi". 

Naročito se rastopila Yolandina kći Gigi koja je očigledno jako sretna zbog majčine nove veze.

#BELLA HADID#GIGI HADID#YOLANDA HADID