ShowbizNeumorno nastupa

'Nakon operacije skoro sam se ubila. Tri godine sam plakala zbog toga...': zvijezda hrvatske glazbene scene 90-ih otvorila dušu, otkrila što radi danas i kako puni kućni budžet

Piše L. L.
farma40-180610

Marinela Ela Jantoš svakako je jedna od najvećih dance zvijezda 90-ih godina u Hrvatskoj. "Ela Iza Ponoći" njen je nadimak bio i ostao, što samo govori o tome koliko je uspješan bio njen hit istog imena. 

Danas se Jantoš rado prisjeća tog vremena, no nije sve bilo tako bajno - u Danu De Jutarnjeg lista s Danijelom Delaleom je popričala o mračnoj strani svoga uspjeha i progovorila o teškim životnim razdobljima. 

Jedan od njih svakako je bio period nakon operacije nosa. 

"Nakon operacije skoro sam se ubila. Još se nisam navikla”, rekla je za Jutarnji list. “To više nisam bila ja, nisam znala kako da stanem pred kameru, tri godine sam plakala zbog toga”, dodala je pjevačica koja i danas neumorno nastupa.

A počela je ratnih godina.

"Bilo je to stvarno plodno razdoblje za scenu... Rat je taman bio prestao, mnogi ne znaju, i ja sam godinu i pol dana bila u vojsci, nisam s prve linije baš, ali jesam iz te neke ratne atmosfere ušla u sve to...", priča Ela.

Otkrila je i kako je u vojsci obnašala funkciju tajnice jer njen "šef nije mogao podnijeti da u postrojbi ima ženu". No radila je sve što i "dečki iz postrojbe", tako da joj je bilo svejedno.

Danas ova samohrana majka iza koje je težak život, o čemu je razgovarala i s voditeljem Dana De, kućni budžet puni kao njegovateljica u Engleskoj, a otkrila je i postoji li netko poseban u njenome životu. Intervju s Elom pogledajte u videu.

#DANCE ZVIJEZDA#ELLA JANTOš